Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1afd770a4e30466b2e3b9664bbf33538, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tehyn ja Superin sovittelu alkaa sunnuntaina – ilmoittivat torstaina uusista työtaistelu­toimista – Uutisalue

Tehyn ja Superin sovittelu alkaa sunnuntaina – ilmoittivat torstaina uusista työtaistelu­toimista

Hoitajajärjestöjen Tehyn ja Superin sovittelu alkaa sunnuntaina. Asiasta kertoi Valtakunnansovittelijan toimisto Twitterissä. Järjestöt ilmoittivat torstaina aloittavansa vuorokauden mittaisen työtaistelutoimen Kanta-Hämeen keskussairaalassa 2. syyskuuta.

Myös Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen tviittasi sovittelun alkamisesta. Hänen mielestään on hienoa, että valtakunnansovittelija Anu Sajavaara tarttuu toimeen ripeästi.

Sajavaara aloitti valtakunnansovittelijana viime maanantaina.

Tehyn ja Superin ilmoittama työnseisaus toteutettaisiin Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin keskussairaalan tehostetun hoidon yksikössä, johon kuuluvat teho-osasto ja valvonta.

Lisäksi järjestöt julkistivat sairaanhoitopiirin kuntayhtymään kohdistuvan hakukiellon ja tilapäisen siirron kiellon, jotka astuivat voimaan heti.

Source Link is.fi