Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0da2595c480927dc0f1c6d0c115e9979, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Teknologia­teollisuuteen työehto­sopimukset kolmen sopimus­alan ylemmille toimi­henkilöille – Uutisalue

Teknologia­teollisuuteen työehto­sopimukset kolmen sopimus­alan ylemmille toimi­henkilöille

Teknologiateollisuuteen on saatu neuvoteltua työehtosopimukset kolmen sopimusalan ylemmille toimihenkilöille, tiedottavat sopimusosapuolet.

Teknologiateollisuuden työnantajat ja Ylempien Toimihenkilöiden YTN hyväksyivät sunnuntaina uudet työehtosopimukset teollisuuteen, suunnittelu- ja konsulttialalle sekä tietotekniikan palvelualalle. Teknologiateollisuuden työnantajat kertoo, että sopimusten piirissä on noin 100 000 palkansaajaa. Tietotekniikan palvelualan sopimuksen hyväksyi myös Tietoala ry.

Kaikki kolme työehtosopimusta ovat kaksivuotisia. Toisen sopimusvuoden palkantarkastuksista sovitaan kuitenkin ensi syksynä.

Teollisuusliiton puheenjohtajan Riku Aallon mukaan tuore sopimus voi olla korkeintaan päänavaus ylemmille toimihenkilöille mutta ei työntekijöille.

– Teollisuusliitto hakee omat ratkaisut emmekä sido käsiämme muiden päätöksiin, Aalto kirjoittaa Twitterissä.

Source Link is.fi