Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7104d7755def6add9b3f50029bab5757, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Thierry Neuville latasi kovaa tekstiä Esapekka Lapista – Uutisalue

Thierry Neuville latasi kovaa tekstiä Esapekka Lapista

Thierry Neuville esitti ylistävän arvion Esapekka Lapista.

Viime viikonlopun Ruotsin MM-ralli oli onnistuminen Hyundain rallitallille. Esapekka Lappi kaasutteli voittoon lumella noin puolen minuutin erolla toiseksi tulleeseen Toyotan Elfyn Evansiin.

Toinen Hyundai-kuljettaja, Belgian Thierry Neuville oli lopputuloksissa neljäs.

Neuville on saanut pestä Ruotsin MM-rallin jälkipyykkiä, joka on puhuttanut rallikauden toisen kilpailun jälkeen.

Useampi on kysynyt, olisiko hallitseva maailmanmestari Kalle Rovanperä voittanut kilpailun, ellei olisi joutunut keskeyttämään.

Rovanperä johti kilpailua kolmen erikoiskokeen jälkeen, mutta törmäsi neljännellä pätkällä lumipenkkaan, minkä takia hän joutui jäämään tien sivuun.

Neuvillen vastaus kysymykseen tulee kuin apteekin hyllyltä.

– Ehdottomasti. Kalle oli ulkona kilpailusta varhaisessa vaiheessa, mutta luulen, että Esapekka olisi voinut silti voittaa kisan.

– ”EP” teki loistavaa työtä. Kun Kalle oli ulkona, hänellä oli fiksu strategia. Hän onnistui pitämään eron läpi viikonlopun ilman virheitä ja tuomaan tallille kauden toisen voiton, kauden avausrallin Monte Carlossa voittanut Neuville ylisti tallikaveriaan Dirtfishin haastattelussa.

Hyundai on napannut voitot MM-sarjan kahdesta ensimmäisestä kilpailusta. Talli onnistui voittamaan viime kaudella yhteensä kaksi MM-rallin osakilpailua.

Neuville johtaa MM-sarjaa kahden kilpailun jälkeen 48 pisteellä. Toisena vaanii britti Evans, joka on kolmen pisteen iskuetäisyydellä Neuvillestä.

Rallin MM-sarja jatkuu maaliskuun lopussa Kenian Safari-rallilla.

Source Link is.fi