Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1146c58d7f93c88d5108ca91e6f0539f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Toni Kuuselalta hurja lupaus – vain yksi asia hirvitti keihäskarsinnassa: ”Mietin, että pitääkö tässä kusta housuun” – Uutisalue

Toni Kuuselalta hurja lupaus – vain yksi asia hirvitti keihäskarsinnassa: ”Mietin, että pitääkö tässä kusta housuun”

– Kyllä tuo riittää, tokaisi Toni Kuusela olympiastadionin uumenissa.

Vaikka karsintatulos 79,26 ei paperilla juuri hetkauta, 28-vuotiaan heittäjän silmissä paistoi into. Jos pieni tekniikkavirhe saadaan korjattua, sunnuntaina keppi lentää pitkälle.

– Keppi menee poikittain. Itse asiassa jäi aika tosi hyvä mieli tuosta. Jos se käy kohdalleen, saa nostaa sormea ylös, Kuusela lupaili.

Miesten keihäskilpailun A-ryhmän taso jäi niin alhaiseksi, että Kuuselan ei juuri tarvitse jälkimmäistä joukkoa jännittää. Suomalaisen tulos riitti ryhmän toiseen sijaan. Kukaan ei ylittänyt 80 metriä.

– En tiedä mistä se johtui. Hyvä kysymys. Välillä se on tuommoista, varmaan jotkut olivat unisempia kuin toiset, Kuusela pyöritteli vaisua tasoa.

Vaikka Kuusela onkin tehnyt itseluottamuksesta oman tavaramerkkinsä, vielä verryttelykentällä mielessä pyöri pieniä huolenaiheita.

– Keihään hallinta oli aika huonoa, mietin että pitääkö tässä housuun kusta, että mitenhän käy. Sain aika hyvin rauhoitettua homman ekaan heittoon, Kuusela kertoili.

Lue lisää: Suomen keihäskarju puhui polleita julkisesti – lataa nyt tiukan vastauksen mielensä pahoittaneille

Jatkopaikan puolesta ei silti missään vaiheessa pelottanut.

– Kyllä minä tiesin, että jatkoon siitä menen.

Alkukaudesta vielä viime vuoden leikkausten aiheuttamista kivuista kärsinyt Kuusela pääsee heittämään Münchenissä käytännössä parhaassa mahdollisessa kunnossa.

– Välillä voi vähän nipistää sieltä tai täältä, mutta en laske sitä vielä kivuksi, rempseä heittäjä sanoi.

Tällä kaudella parhaimmillaan tuloksen 84,01 heittänyt suomalainen pitää kiinni aiemmista kovista puheistaan. Sunnuntaina on mitalikahvien aika.

– Kyllä lähden helvetin hyvällä fiiliksellä. Edelleen pidän puheeni, aion sunnuntaina rokata ja ottaa sen mitalin pois.

Source Link is.fi