Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0f53688dcb88cdc303ca048d07b1a58c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Toto Wolffilta yllättävä ulostulo kuskiensa kohukolarista – Uutisalue

Toto Wolffilta yllättävä ulostulo kuskiensa kohukolarista

Wolff näki kalliiksi tulleessa kolarissa myös positiivisia puolia.

Formula ykkösten seuraava osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna Austinissa Texasissa, mutta Mercedes-tallin tallipäällikkö Toto Wolff kommentoi nyt ensimmäisen kerran edellisen osakilpailun tapahtumia.

Qatarin osakilpailussa Mercedeksen George Russell pääsi kisaan kakkosruudusta ja Lewis Hamilton kolmosruudusta. Heti lähdön jälkeen Hamilton osui Russelliin ja molemmat ajautuivat ulos radalta. Russell pystyi jatkamaan kisaa ja nousi lopulta neljänneksi.

Wolff ei ollut paikalla Qatarissa, sillä hän oli vielä toipumassa polvileikkauksestaan. Nyt Wolff toteaa Mercedeksen tiedotteessa, että tällaista törmäilyä ei haluaisi koskaan nähdä tiimin kuskien kesken.

– Oli turhauttavaa jättää niin paljon pisteitä pöydälle, etenkin kun autojen asema oli vahva [aika-ajon jälkeen], Wolff toteaa.

Wolff näki tapauksessa myös hyviä ja yllättäviäkin asioita.

– Se oli rohkaisevaa nähdä, miten kuskit ja tiimi reagoivat. Sekä Lewis että George tietävät tiimin tulevan ensin eivätkä koskaan aio vaarantaa sitä. Olen varma, että tämä kasvattaa meitä, Wolff toteaa.

Wolff on luottavainen ennen Austinin osakilpailua, sillä Mercedes saa uuden päivityksen autoonsa.

– Tuomme modifioidun lattian, joka on viimeinen merkittävä päivitys, jonka tuomme tänä vuonna. Toivottavasti se tuo pienen hyödyn.

Mercedes kisaa loppukauden ajan kakkossijasta valmistajien MM-kisassa. Mercedeksellä on 326 pistettä. Kolmantena olevalla Ferrarilla on 298 MM-pistettä. Valmistajien mestaruuden on jo varmistanut Red Bull.

Kuljettajista Hamilton on MM-sarjassa kolmantena ja Russell kahdeksantena.

Source Link is.fi