Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_87922f0669a5800a8cb9b4f0c2d8fbf3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Trump haluaa väitellä Bidenin kanssa heti – Uutisalue

Trump haluaa väitellä Bidenin kanssa heti

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Trump ei ole osallistunut yhteenkään oman puolueensa vaaliväittelyyn.

Donald Trump ja Joe Biden vaaliväittelyssä vuonna 2020. Kuva: Morry Gash / Reuters

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump sanoi maanantaina haluavansa väitellä istuvan presidentin Joe Bidenin kanssa ”välittömästi”.

– Haluaisin väitellä hänen kanssaan nyt, koska meidän pitää väitellä. Se olisi maan parhaaksi, Trump sanoi radio-ohjelmassa uutistoimisto Reutersin mukaan.

Biden ei ainakaan välittömästi vastannut Trumpin kutsuun. Häneltä kysyttiin asiasta Las Vegasissa.

– Jos olisin hän, haluaisin myös väitellä itseni kanssa. Hänellä ei ole mitään tekemistä, Biden sanoi toimittajille.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Trump ei ole osallistunut yhteenkään oman puolueensa vaaliväittelyyn. Puolueet eivät vielä ole virallisesti päättäneet ehdokkaitaan, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Trump ja Biden pääsevät vielä väittelemään.

Trump on myös kieltäytynyt väittelemästä kahdestaan republikaanien presidentti­kisassa olevan Nikki Haleyn kanssa. Haleyn kampanjatiimi tiedotti Trumpin kommenttien jälkeen, että Trump on liian ”pelkuri” väittelyyn Haleyn kanssa.

Source Link is.fi