Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_db7dfd352353fbc324340279a9394b55, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tshekin NHL-tähdeltä tyly tyrmäys Kari Jaloselle – ”Häntä ihaillaan turhaan” – Uutisalue

Tshekin NHL-tähdeltä tyly tyrmäys Kari Jaloselle – ”Häntä ihaillaan turhaan”

Tshekki nousi kevään MM-kisoissa jääkiekon MM-mitalistiksi kymmenen vuoden tauon jälkeen. Se nappasi pronssia Suomessa pelatuissa kisoissa suomalaisvalmentaja Kari Jalosen johdolla.

Perinteiselle kiekkomaalle paluu mitalikantaan pitkän tarpomisen jälkeen oli merkittävä kunnianpalautus, ja Jalonen onkin saanut Tshekissä osakseen suitsutusta. Muun muassa supertähti Jaromir Jagr ilmoitti arvostavansa suomalaisen työetiikkaa.

Lue lisää: Jaromir Jagr kertoi mieli­piteensä Kari Jalosesta – erityisesti yksi asia teki vaikutuksen

Ihan kaikki Tshekin jääkiekkopersoonat eivät kuitenkaan yhdy ylistyskuoroon. ISport.cz-sivuston asiantuntija Jiri Hudler ilmoitti tylysti, ettei Jalosen suoritus häntä vakuuttanut.

– Häntä ihaillaan turhaan, yli 700 NHL-ottelun mies ilmoitti sivuston artikkelissa.

Hudlerin ojentaa suurimman kunnian mitalisijasta aivan toiseen suuntaan.

– Kaikki kunnia parille kaverille, jotka voittivat pronssia itselleen ja muille joukkueen jäsenille, mutta siinä kaikki, hän ruoti viitaten pariin joukkuetta kannatelleeseen pelaajaan.

Jiri Hudler juhli maalia Tshekin paidassa vuoden 2013 MM-kisoissa.

Tshekin pelaajista Roman Cervenka voitti turnauksen pistepörssin ja hänen lisäkseen David Krejci ja Boston Bruinsin supertähti David Pastrnak kannattelivat ryhmää tehoillaan.

Hudler ei myöskään usko, että Tampereella kauloihin ripustetut pronssit olisivat minkäänlainen käännekohta parempaa tulevaisuuteen maan jääkiekossa.

– Meidän jääkiekkomme ei hyödy pronssista juuri mitään. Olen vakuuttunut siitä. Mitä järkeä on juhlistaa pronssia? Joko voitto tai ei mitään. Oletko koskaan nähnyt jonkun juhlivan toista sijaa Stanley Cupissa? Hudler järkeili.

Laitahyökkääjä Hudler pelasi urallaan 12 kautta NHL:ssä suurimmaksi osaksi Detroit Red Wingsin ja Calgary Flamesin riveissä. Hän päätti uransa vuonna 2017.

Tshekki varmisti mitalinsa kaatamalla Yhdysvallat pronssiottelussa Nokia-areenalla maalein 8–4. MM-kultaa voitti Suomi ja hopeaa Kanada.

Source Link is.fi