Banner Before Header

Tukholman poliisi epäilee: Kahta lasta puukotettiin ja heidät heitettiin parvekkeelta

Kaksi alle kymmenenvuotiasta lasta löydettiin vakavasti loukkaantuneina asuinrakennuksen pihalta Länsi-Tukholmasta Hässelbyn alueelta sunnuntai-iltana.

Ruotsin poliisi on edennyt jutun tutkinnassa. Aftonbladet kertoo, että poliisi on aloittanut esitutkinnan murhan yrityksestä

– Kaksi aikuista on pidätetty, Helena Boström Thomas poliisin aluejohtokeskuksesta kertoo lehdessä.

Alun perin kerrottiin, että lapset olisivat pudonneet korkealta asunnosta. Lapset vietiin sairaalaan pelastushelikoptereilla.

Aftonbladetin tietojen mukaan poliisi epäilee, että lapsia puukotettiin ja sen jälkeen heidät heitettiin parvekkeelta.

Sunnuntaina käynnistyi laaja poliisioperaatio ja taloon hälytettiin useita ambulansseja. Poliisi sai hälytyksen kello 21.46 paikallista aikaa. Myöhemmin sunnuntai-iltana poliisi vahvisti, että kaksi aikuista on pidätetty.

– Molemmat on pidätetty ja epäillään murhan yrityksestä. Heillä on suhde lapsiin, Helena Boström Thomas sanoi sunnuntaina.

Aftonbladetin lähteiden mukaan yksi pidätetyistä on sama henkilö, joka löydettiin asunnosta loukkaantuneena. Toinen pidätetyistä on nainen ja toinen mies.

Lue lisää: Kaksi lasta löytyi vakavasti loukkaantuneina Länsi-Tukholmasta – kaksi henkilöä pidätetty epäiltyinä murhan yrityksestä

Erittäin laaja alue epäillyn rikospaikan ympärillä on eristetty.

Aftonbladet kertoo, että poliisi löysi verta asunnossa. Pidätettyjen vaatteet on takavarikoitu. Poliisi ei halua kommentoida, mitä asunnossa tapahtui ja miten lapset loukkaantuivat.

Expressenin tietojen mukaan 45-vuotias epäilty mies olisi lasten isä. Poliisi ei ole vahvistanut Expressenin kertomaa aikuisen ja lapsen sukulaisuutta.

Source Link is.fi