Banner Before Header

Urheilulegenda Michelle Kwan, 41, synnytti ensimmäisen lapsensa – ei kertonut isää: ”Olen täynnä yllätyksiä”

Yhdysvaltalainen taitoluistelulegenda Michelle Kwan, 41, kertoi torstaina iloisen uutisen Instagramissa: hänestä tuli äiti.

Kwanin esikoistytär sai nimekseen Kalista Belle Kwan. Tuore äiti kertoi olevansa ikionnellinen, sillä tie vanhemmaksi oli vaikea ja synnytys pitkä.

– Kuten läheiseni tietävät, olen aina täynnä yllätyksiä ja minulla on tapana pitää yksityisasiani yksityisinä. Olisin jo kuukausien ajan tahtonut jakaa tämän onnellisen uutisen, mutta jokainen [raskauden] merkkipaalu oli samaan aikana jännittävä ja pelottava samaan aikaan. Joka askeleella tiesin, että tarvitaan vielä aikaa ennen kuin saan pitää lasta sylissäni, Kwan kirjoitti ja julkaisi lapsikuvan ohella videon vauvamahansa kasvusta.

Kuva: Michelle Kwanin jakama päivitys. Oikealla olevasta nuolesta näet videon hänen raskautensa etenemisestä.

Kwan ei kertonut, kuka on lapsen isä. People-lehden mukaan hänen avioliittonsa Yhdysvaltain rannikkovartioston upseerin, juristin ja poliitikon Clay Pellin kanssa päättyi avioeroon vuonna 2017.

Kwan kiitti viestissään tukijoitaan ja mainitsi muun muassa lapsettomuushoidoistaan vastanneen lääkärin, kaikki häntä hoitaneet lääkärit ja hoitajat sekä tarinansa hänen kanssaan jakaneet ystävät.

– Ja tietysti perheeni ja minun [sydänemoji], jota ilman en voi elää, Kwan kirjoitti.

Kwan oli yksi 1990-luvun ja 2000-luvun alun tunnetuimmista yhdysvaltalaisista talviurheilijoista. Hän voitti yksinluistelun olympiahopeaa Naganossa 1998 ja olympiapronssia Salt Lake Cityssä 2002. MM-kultaa Kwan nappasi peräti viisi kertaa ja MM-hopeaa kolmesti. Yksi hopeamitaleista tuli Helsingistä 1999.

Viime vuosina Kwan on aktiivisesti tukenut Hillary Clintonin ja Joe Bidenin presidentinvaalikampanjoita. Biden ilmoitti joulukuussa nimittävänsä Kwanin suurlähettilääksi Belizeen.

Source Link is.fi