Urheilulehti: Miia Sillman joutui lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi – nyt hän kertoo asiasta rohkaistakseen muita

Tuoreen Urheilulehden kannessa on moniottelija Miia Sillman, mutta eri syystä kuin vielä alkuvuodesta olisi uskonut. Päättyneen kauden piti olla Sillmanille se hetki, kun lopulta tärähtää. Toisin kävi.

Sillman joutui lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Kun häntä ei uskottu, Sillman lakaisi ”roskat” maton alle. Kesän oikeudenkäynti mursi padot – ja 7-ottelijan mielen. Sillman kertoo tarinansa tuoreessa Urheilulehdessä. Sen jälkeen hän uskoo olevansa urheilijana paras versio itsestään. Muita hän haluaa auttaa puhumalla ja nostamalla urheilussa esiintyvää seksuaalista häirintää tapetille.

Kuopiolaisessa paritalossa kehitettiin konsepti, joka haastaa vakiintuneet käytännöt laukauksen harjoittelusta ja opettamisesta jääkiekossa.

Wing back on modernin jalkapallon tärkeimpiä pelipaikkoja, mutta Suomessa heitä ei juuri kasva. Miksi Huuhkajat siis pelaa väenväkisin wing backeilla?

Mikko Innanen näki jo lapsena Suomen viihdemaailman kirkkaimmat huiput läheltä. Myöhemmin hän on ”haudannut paavin” ja selostanut enemmän Valioliigaa kuin kukaan muu suomalainen.

2000-luvun Suomessa on nähty useampia maajoukkuebuumeja. Silti palloilulajit yksi toisensa perään ovat saaneet huomata, ettei menestys kanna kansalliseen sarjaan. Syitä siihen on useita, ja monet niistä paikantuvat pääsarjaurheilun laajempiin haasteisiin.

Rasmus Kupari on raivannut vaikeuksien jälkeen tiensä NHL:ään. Hengähdystaukoihin ei ole kuitenkaan varaa armottomassa kilpailussa.

Diego Maradona asui vuosia Kuubassa Fidel Castron suojeluksessa. Kuolemattoman jalkapalloilijan elämästä sikarisaarella on alkanut paljastua asioita, jotka eivät ole kauniita.

Source Link is.fi