Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ab84156c0d36ca0d776195f90f36c550, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Urheilutähden seksileluleikki ravintolassa aiheutti kohua: ”Olen ylpeä” – Uutisalue

Urheilutähden seksileluleikki ravintolassa aiheutti kohua: ”Olen ylpeä”

Australialainen Dylan Alcott herätti kotimaassaan kiivasta keskustelua kesällä sosiaalisessa mediassa kiertäneen videon takia.

Pyörätuolitenniksen suuruuksiin kuuluva ja upean uransa alkuvuonna Australian avoimiin päättänyt Alcott ja hänen puolisonsa Chantelle Otten jakoivat videon, jossa pariskunta kokeili ravintolassa uutta seksileluaan. Alcott kontrolloi puhelinsovelluksen avulla vibraattoria, jonka Otten oli pukenut ylleen ennen kuin pariskunta lähti illastamaan ystävystensä kanssa.

Joidenkin mielestä rohkea video ei sopinut tammikuussa vuoden australialaiseksi valitun Alcottin arvolle, mutta 31-vuotias urheilija itse ei kohusta hätkähtänyt.

– Kaikilla on oikeus mielipiteensä, Alcott kommentoi Body and Soul -lehden tuoreessa haastattelussa.

– En neuvo muille, miten heidän pitäisi reagoida. Tiedän vain, mitä me haluamme edustaa parisuhteessamme. Olen ylpeä hänen tekemästään työstä, ja hän tukee minua vammaani liittyvissä asioissa, australialaistähti jatkoi.

Otten on ammatiltaan seksologi. Neljä vuotta seurustellut pariskunta on puhunut aiemminkin avoimesti seksielämästään.

– Monet ihmiset kuvittelevat, että vammasta kärsivät ihmiset eivät harrasta seksiä, mutta en ole koskaan harrastanut yhtä hyvää seksiä, ja se on tärkeä kertoa, Otten sanoi vuonna 2020 news.com.au-sivuston kanssa.

Urallaan yhteensä 15 kaksinpelin Grand Slam -turnausta voittanut Alcott teki viime vuonna todella harvinaisen tempun. Hän voitti saman kauden aikana kaikki neljä Grand Slamia sekä paralympiakultaa.

Vastaavankaltaiseen temppuun on pystynyt Alcottin lisäksi tenniksen historiassa vain kaksi muuta pelaajaa. Naisten pyörätuolitenniksen ykköstykki Diede de Groot pystyi samaan viime vuonna, ja naistenniksen legenda Steffi Graf vuonna 1988.

Source Link is.fi