Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_749fd5f458e001390de49de6608396ef, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Urheilutähti julkaisi rujon kuvan itsestään – ruoanlaitto meni traagisella tavalla pieleen: ”Se oli täysin hullu tapaturma” – Uutisalue

Urheilutähti julkaisi rujon kuvan itsestään – ruoanlaitto meni traagisella tavalla pieleen: ”Se oli täysin hullu tapaturma”

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Antonio Hamilton kärsi pelottavan loukkaantumisen ennen NFL-kauden alkua.

Kyseessä ei ollut kuitenkaan tavallinen murtuma tai lihasvamma harjoituskentällä. Hamilton loukkaantui laittaessaan ruokaa keittiössä.

29-vuotias pelimies kaatoi NFL.comin mukaan tulikuumaa öljyä jaloilleen ja sai toisen asteen palovammoja. Twitterissä julkaistussa kuvassa voi nähdä Hamiltonin jalkojen palaneen reisistä ja varpaista.

– Harjoitusleirini oli urani paras, mutta viime maanantaina kävi vahinko, joka olisi voinut olla hengenvaarallinen minulle ja perheelleni. Sen sijaan jalkoihini tuli vakavia toisen asteen palovammoja, Hamilton kirjoitti.

– Se oli täysin hullu tapaturma ja vain Jumala pelasti minut, etten saanut tämän pahempia vammoja.

Hamiltonin seura Arizona Cardinals sijoitti hänet loukkaantumislistalle. Hamiltonin odotetaan olevan sivussa ainakin kauden neljä ensimmäistä ottelua.

Cardinalsin päävalmentaja Kliff Kingsbury kommentoi Hamiltonin loukkaantumista PHNX Cardinals -nimisessä podcastissa. Hyvin onnistunut harjoituskausi meni nyt hukkaan.

– Tämä on harmittavaa Antoniolle. Hän oli ansainnut itselleen avauskokoonpanon paikan, Kingsbury sanoi.

Source Link is.fi