Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c4354d0247c8c36be7fb90bb8a86f498, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Uusi SM-liiga-kausi väreilee ilmassa – IS Liigapörssi aukesi – Uutisalue

Uusi SM-liiga-kausi väreilee ilmassa – IS Liigapörssi aukesi

IS Liigapörssissä jokainen pääsee kokeilemaan taitojaan SM-liigan valmentajana. Pelissä on tarkoitus kasata oma kuuden hengen joukkue liigapelaajista. Kasattu joukkue menestyy sen mukaan miten valitut pelaajat suoriutuvat oikeissa otteluissa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, torjunnoista sekä voitetuista otteluista.

Liigapörssissä jokainen SM-liigan pelaaja on hinnoiteltu. Annetulla kahden miljoonan euron budjetilla kasatun joukkueen pelaajia on mahdollista vaihtaa. Jos jonkun tuloskunto ei riitä, voi tilalle vaihtaa parempaa tuloskuntoa lupaavan pelaajan.

SM-liiga-kausi on Liigapörssissä jaettu kuuteen osaan. Lisäjännitys liigakiekon seuraamiseen on taattu kun, jokaisella jaksolla kaikki pääsevät nokittelemaan kaveriporukoiden suosimissa kimpoissa sekä taistelemaan maineesta Suomen parhaana Liigapörssi-valmentajana.

Uuteen kauteen Liigapörssi on kokenut muutoksia. Sivustolla kerrotaan, että keväällä korkeimman hallinto-oikeuden antaman päätöksen myötä palkintoja ei perinteisessä valmentajapelissä enää nähdä. Lisäksi muutosta on tullut hyökkääjien maalien sekä kahden minuutin rangaistusten pisteytykseen.

Liigapörssin uusi kausi käynnistyy 13.päivä syyskuuta, kun SM-liigan avausottelussa kohtaavat viime kevään finaalipari Tappara sekä TPS.

Oman joukkueen IS Liigapörssiin pääsee kasaamaan täällä.

Source Link is.fi