Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d2103a917c50d2dff1cd2c3d39de310b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Uutisankkuri teki jättimokan BBC:llä – roisi ele suorassa lähetyksessä – Uutisalue

Uutisankkuri teki jättimokan BBC:llä – roisi ele suorassa lähetyksessä

BBC:n uutistenlukija ei tajunnut, että kamera kuvasi kaiken jo eetteriin.

Kamerat vangitsivat BBC:n uutisankkurin Maryam Moshirin roisin eleen suorassa lähetyksessä. Kuva: Reuters, X

Britannian yleisradioyhtiön BBC:n keskiviikon puolenpäivän uutislähetys alkoi poikkeuksellisesti.

Kamerat vangitsivat uutisankkuri Maryam Moshirin sekunnin verran oikean käden keskisormi pystyssä.

Asiasta kertoi muun muassa brittilehti Guardian. Uutistoimisto BNO News on julkaissut X-tilillään videon tapahtuneesta.

Kun Moshirin keskisormi oli laskeutunut, hän aloitti uutisten luvun entisen pääministerin Boris Johnsonin toimista koronaviruspandemian aikana naama peruslukemilla ja rauhallisella äänellä – ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Moshiri pyysi tapahtunutta anteeksi viestipalvelu X:ssä torstaina. Hän sanoi, että kyse oli tyhmästä vitsistä, joka oli tarkoitettu työtovereille, ei suoran lähetyksen katsojille.

Moshiri sanoi, että hän oli laskenut sekunteja lähetyksen alkuun sormillaan, ja yhden sekunnin merkiksi oli jäänyt oikean käden keskisormi. Moshiri ei ollut sanojensa mukaan kuitenkaan tajunnut, että hän oli suorassa lähetyksessä jo tuolloin.

– Se oli sisäpiirivitsi, ja olen todella pahoillani, että se meni suoraan lähetykseen. Ei ollut tarkoitukseni, että niin tapahtuisi. Olen pahoillani, jos loukkasin tai järkytin jotakuta, Moshiri sanoi.

Source Link is.fi