Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_383a6b79a24173a3594b14680a0f7098, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vakava onnettomuus pyöräilyn huippukisassa – useita kiidätetty sairaalaan – Uutisalue

Vakava onnettomuus pyöräilyn huippukisassa – useita kiidätetty sairaalaan

Ritzaun mukaan onnettomuudessa oli osallisena noin tusinan verran pyöräilijöitä.

Jonas Vingegaard on yksi kolarissa loukkaantuneista. Kuva: Gianmattia D’Alberto

Maantiepyöräilyn Baskimaan ympäriajossa on sattunut vakava onnettomuus. Torstaina kilpailun neljännellä etapilla sattuneessa joukkokolarissa oli osallisena useita pyöräilijöitä, kertoo muun muassa tanskalainen uutistoimisto Ritzau.

Ritzaun mukaan ainakin tanskalaistähti Jonas Vingegaard kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Vingegaardia oli hoidettu ensin tapahtumapaikalla.

Ritzaun mukaan myös belgialaistähti Remco Evenepoel on viety sairaalahoitoon. Slovenialaisen Primoz Roglicin, australialaisen Jay Vinen ja belgialaisen Steff Crasin kerrotaan myös olleen mukana onnettomuudessa.

Ritzau kertoo, että usea kilpailija menetti pyöränsä hallinnan oikealle kääntyvässä mutkassa. Pyöräilijät ajautuivat ulos tieltä ja päätyivät maastonkohtaan, jossa on oja ja useita isoja kiviä.

Ritzaun mukaan onnettomuudessa oli osallisena yhteensä noin tusinan verran pyöräilijöitä.

Järjestäjät ovat keskeyttäneet kisan.

Source Link is.fi