Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3ad34c978b9ad0d601b278c14a277256, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vakio: Tottenhamilla edessä huippuvaikea vieraspeli – Leicesterin kurssi kääntymässä – Uutisalue

Vakio: Tottenhamilla edessä huippuvaikea vieraspeli – Leicesterin kurssi kääntymässä

1 Manchester C–Southampton (1)

Valioliiga: City oli Unitedia vastaan tyly isäntä murskattuaan paikallisvastustajansa tylysti 6–3-lukemin. Southampton menetti kotiottelussa Evertonia vastaan johtoasemansa ja hävisi 1–2, mutta olisi ansainnut peliesityksellään pisteen. City kohtaa viikolla Mestarien liigan kotiottelussa Kööpenhaminan, mutta välttyy matkustamiselta. Ero perustasossa on merkittävä ja isännät ovat lähes 90 prosentin suosikkeja.

2 Chelsea–Wolverhampton (1X)

Valioliiga: Chelsean kone yskii edelleen, mutta paikallisottelun Crystal Palacen vieraana joukkue voitti onnekkaasti 2–1. Wolves kärsi sunnuntaina West Hamin vieraana 0–2-tappion ja tämän seurauksena päävalmentaja Bruno Lage sai lähteä. Isännät rasittuvat viikolla Mestarien liigassa AC Milania vastaan, mutta lähes 60 prosentin suosikkiasema on silti kotikentällä perusteltu.

3 Newcastle U–Brentford (1)

Valioliiga: Newcastle teki varhaisen ulosajon kärsineestä Fulhamista selvää jälkeä napattuaan ansaitun 4–1-vierasvoiton. Brentfordin esitys jäi selkeää suosikkiasemaa puoltaneista odotuksista joukkueen jäätyä Bournemouthin vieraana maalittomaan tasapeliin. Newcastle on laadukkaampi ja kotikentällä noin 55 prosentin suosikki.

4 Bournemouth–Leicester (2)

Valioliiga: Bournemouth jatkoi kelvollisia otteita tasattuaan kotikentällään pisteet Brentfordia vastaan 0–0. Leicesterin alkukausi oli murheellinen, mutta syyskauden lopun suotuisa otteluohjelma tarjoaa joukkueelle mahdollisuudet suunnan kääntämiseen. Maanantaina joukkue kaatoi kotona Nottinghamin puhtaasti 4–0. Ero perustasossa menee Leicesterin eduksi selvällä marginaalilla ja suosikkiasema on vieraskentälläkin 45 prosentin luokkaa.

5 Brighton–Tottenham (1X)

Valioliiga: Brightonin ja Roberto de Zerbin yhteinen projekti ei juuri näyttävämmin olisi voinut alkaa, kun ennakkoluuloton peliesitys toi 3–3-tasapelin Anfieldilla. Tottenham jäi Pohjois-Lontoon paikalliskohtaamisessa täysin kotijoukkue Arsenalin jalkoihin ja kärsi ansaitun 1–3-tappion. Vieraiden rasittuminen Mestarien liigassa parantaa asetelmia Brightonin eduksi ja todennäköisyyskenttä jakautuu joukkueiden välille tasaisesti.

6 Norwich C–Preston (1)

Championship: Norwich palasi voittokantaan Teemu Pukin viimeisteltyä joukkueen ainoan osuman 1–0-vierasvoitossa Blackpoolia vastaan. Preston tasasi pisteet Sunderlandin vieraana 0–0, mutta niukka tappiokaan ei olisi ollut maalipaikkoihin nähden vääryys. Tasoero on Norwichin eduksi selkeä ja kotijoukkue on noin 53 prosentin todennäköisyydellä voittava suosikki.

7 Millwall–Middlesbrough (12)

Championship: Millwall joutui taipumaan Blackburnin vieraana 1–2-tappioon, vaikka olisi maalipaikkojen valossa ansainnut pisteille. Boron synkkä syyskausi jatkui tutulla kaavalla, kun Coventryn vieraana tuli 0–1-tappio tasaisesti jakautuneista maalipaikoista huolimatta. Boron itseluottamus on koetuksella, mutta ero perustasossa nostaa sen edelleen 40 prosentin vierassuosikiksi.

8 West Bromwich–Luton (1)

Championship: WBA kärsi kotikentällä 2–3-tappion Swanseaa vastaan, vaikka loi ottelussa selvästi vierasjoukkuetta runsaammin maalipaikkoja. Luton nappasi täydet pisteet Hullin kustannuksella 2–0-vierasvoitollaan, vaikka pelitapahtumat etenivät selvästi loppulukemia tasaväkisemmissä merkeissä. Ero perustasossa menee WBA:n eduksi ja kotivoitto toteutuu hieman yli 50 prosentin todennäköisyydellä.

9 Swansea–Sunderland (12)

Championship: Swansea vastasi yhdestä kierroksen yllätyksistä kaadettuaan vieraissa WBA:n 3–2. Maalipaikkojen valossa voitto oli kuitenkin ansaitsematon. Sunderland joutui tyytymään kotikentällään 0–0-tasapeliin Prestonia vastaan, vaikka hallitsi pelitapahtumia voittoon oikeuttavalla otteella. Swansea on rankingissa enää vain marginaalisesti Sunderlandin edellä ja suosikkiasema jää kotiedusta riippumatta maltilliseen 45 prosenttiin.

10 Blackpool FC–Watford (2)

Championship: Blackpoolin kolmas peräkkäinen tappio oli tosiasia, kun se hävisi kotiottelun Norwichia vastaan odotetusti 0–1. Watford pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan kaadettuaan vieraskentällä Stoken ansaitusti 4–0. Ero perustasossa on Watfordin eduksi merkittävä ja vierasjoukkue on lähes 50 prosentin suosikki.

11 Blackburn–Rotherham (1X)

Championship: Blackburn piti pintansa kotikentällä ja nappasi 2–1-voiton Millwallista tasaisesti jakautuneista maalipaikoista huolimatta. Rotherham joutui vaihtamaan yllättäen manageria ja kärsi viikonloppuna selkeän 0–2-kotitappion Wigania vastaan. Blackburn on joukkueista laadukkaampi ja valmentajavaihdos voi sotkea Rotherhamin hyvin sujuneen alkukauden. Kotivoitto toteutuu kerran kahdesta.

12 Birmingham–Bristol (12)

Championship: Birmingham esiintyi jälleen kelvollisesti, kun se tasasi pisteet Sheffieldin vieraana 1–1 selkeästä altavastaaja-asemasta huolimatta. Bristol kärsi kolmannen peräkkäisen tappion hävittyään kotona QPR:lle ansaitusti 1–2. Isännät ovat petranneet esityksiään, mutta Bristol on rankingissa korkeammalla. Kotietu pitää Birminghamin niukkana suosikkina.

13 Stoke–Sheffield U (2)

Championship: Stoke kärsi sunnuntaina ruman 0–4-tappion kotikentällä Watfordia vastaan jääden myös pelillisesti loppulukemia vastaavalla tavalla heikommaksi. Sheffield hyytyi kotikentällään 1–1-tasapeliin Birminghamia vastaan ja myös peliesitys jäi selvästi odotettua heikommaksi. Sheffield on lähes kaksi luokkaa laadukkaampi ja noin 45 prosentin vierassuosikki.

Source Link is.fi