Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1ac8070e0c8fe0c47f91937f872beb22, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vakio: West Hamin taso romahtanut – Ipswich jatkaa voittoputkessa – Uutisalue

Vakio: West Hamin taso romahtanut – Ipswich jatkaa voittoputkessa

Liverpool on loukkaantumisista huolimatta jättisuosikki vierasottelussa Nottinghamia vastaan.

1 Nottingham–Liverpool (2)

Valioliiga: Nottingham joutui taipumaan 2–4-tappioon Aston Villan vieraana, vaikka esiintyi odotuksiin nähden kelvollisesti. Liverpool pääsi juhlimaan kauden ensimmäistä pokaaliaan Liigacupin merkeissä, mutta jo ennestään täydelle sairasosastolle menetettiin finaalissa lisää pelaajia. Vieraat lähtevät otteluun runsaista poissaoloistaan huolimatta hieman yli 60 prosentin ennakkosuosikkeina.

2 Tottenham–Crystal Palace (1)

Valioliiga: Tottenham sai huilata viikonlopun tositoimista, mutta viimeisin 1–2-kotitappio Wolvesia vastaan jäi selvästi jälkeen ennakko-odotuksista. Crystal Palace nappasi uuden valmennustiimin debyytissä 3–0-kotivoiton Burnleysta, mutta todelliset testit ovat vasta edessä. Useamman luokan laadukkaampi Tottenham on kotikentällä noin 65 prosentin suosikki.

3 Newcastle U–Wolverhampton (1X)

Valioliiga: Newcastle romahti jälleen runsaslukuiseen tappioon, kun se hävisi Arsenalin vieraana 1–4. Wolverhampton otti rutiininomaisen 1–0-kotivoiton Sheffield Unitedin kustannuksella ja jatkoi kelvollista suorittamistaan. Kumpikin joukkue urakoi viikolla FA-cupissa, mutta päivää pidempään palautuva Newcastle on kotikentällä noin kerran kahdesta voittava suosikki.

4 Brentford–Chelsea (12)

Valioliiga: Brentford on saanut kokoonpanotilanteeseensa helpotusta ja myös peliesitykset ovat alkaneet kääntyä viime aikoina positiivisempaan suuntaan. Chelsea joutui taipumaan Liigacupin finaalissa 0–1-tappioon Liverpoolia vastaan, ja viikolla cup-urakka jatkuu FA-cupissa Leedsiä vastaan. Chelsea on siinä määrin laadukkaampi joukkue, että niukka 40 prosentin suosikkiasema on vieraissakin perustelu.

5 Everton–West Ham (1)

Valioliiga: Evertonin peliesitykset ovat taantuneet alkuvuoden aikana. Viimeksi Brightonin vieraana tahkottiin jälleen 1–1-tasapeli. Myös West Hamin taso on laskenut tuntuvasti kauden edetessä, eikä sarjasijoitus vastaa lainkaan viime aikoina nähtyjen peliesitysten laatua. Everton on tällä hetkellä joukkueista laadukkaampi ja kotivoiton arvioidaan toteutuvan noin kerran kahdesta.

6 Fulham–Brighton (X2)

Valioliiga: Fulham onnistui kaatamaan viimeksi Manchester Unitedin vieraskentällä 2–1. Myös peliesitys oli ennakko-odotuksiin nähden vahva. Brighton hallitsi pelitapahtumia kotiottelussaan Evertonia vastaan, mutta joutui tyytymään 1–1-pistejakoon. Ero perustasossa riittää tekemään Brightonista vieraskentälläkin marginaalisen ennakkosuosikin.

7 Luton–Aston Villa (2)

Valioliiga: Luton kärsi kolmannen peräkkäisen tappion, kun se hävisi Liverpoolin vieraana pelatun rästiottelun 1–4. Aston Villan peliesitys jätti kotiottelussa Nottinghamia vastaan ansaitusta 4–2-voitosta huolimatta toivomisen varaa. Joukkueiden välinen tasoero menee kiistatta Aston Villan eduksi, ja vierasvoitto toteutuu noin 60 prosentin todennäköisyydellä.

8 Stoke–Middlesbrough (12)

Championship: Stoken 1–2-tappio Cardiffin vieraana sysäsi sen sarjataulukossa ensimmäiselle putoajan paikalle. Boron otteet ailahtelevat, ja sarjakärki Leicesteriä vastaan napattua vierasvoittoa seurasi tyly 0–2-kotitappio selvästi heikompaa Plymouthia vastaan. Kummankaan joukkueen vireessä ei ole kehumista ja otteluun lähdetään täysin tasaväkisistä asetelmista.

9 Preston–Hull (X2)

Championship: Preston on vahvassa tuloskunnossa ja voittanut neljä viimeisestä viidestä ottelustaan, mutta matkaan on mahtunut hyvää onneakin. Hullin peliesitys 1–1-tasapeliin päättyneessä kotiottelussa WBA:ta vastaan jätti toivomisen varaa, mutta kokonaisuutena joukkue on ansainnut paikkansa kuuden parhaan sakissa. Selkeä ero perustasossa tekee Hullista marginaalisen suosikin vieraskentälläkin.

10 Plymouth A–Ipswich T (2)

Championship: Plymouth vastasi yhdestä viime kierroksen isoimmasta yllätyksestä, kun se voitti vierasottelun Middlesbrough’ta vastaan vieläpä ansaitusti 2–0. Ipswich on palaamassa alkukaudelta tutumpaan pistetahtiin. Viimeisin 3–1-kotivoitto Birminghamista oli jo neljäs peräkkäinen. Plymouth on ollut vahva kotijoukkue, mutta selkeä tasoero tekee vieraista noin 60 prosentin suosikkeja.

11 Norwich C–Sunderland (1)

Championship: Norwich on kärsinyt kuluvan kalenterivuoden aikana vasta yhden tappion sarjapeleissä. Viimeisin 1–1-tasapeli Blackburnin vieraana oli linjassa odotusten kanssa. Sunderland vaihtoi jälleen valmennusta, mutta 1–2-tappio kotikentällä Swanseaa vastaan alitti odotukset rajusti. Norwichin lähtökohdat otteluun ovat vieraita paremmat, ja noin kerran kahdesta toteutuva suosikkiasema kotikentällä perusteltu.

12 Millwall–Watford (1)

Championship: Millwallin valmennusvaihdos toi välittömästi tulosta, kun joukkue voitti tasaväkisen vierasottelun Southamptonia vastaan 2–1. Watfordin tuloskunto on ollut jyrkässä laskusuunnassa, eikä viime kierroksen 1–2-tappio kotikentällä Huddersfieldia vastaan tuonut tilanteeseen muutosta. Millwall lähtee otteluun kotiedut turvin niukkana 40 prosentin ennakkosuosikkina.

13 Birmingham–Southampton (X2)

Championship: Birmingham kärsi viime kierroksella selkeän 1–3-tappion Ipswichin vieraana. Southamptonin pistemenetykset saivat jatkoa, kun se taipui kotiottelussa Millwallia vastaan 1–2-tappioon. Isäntien suoritustaso on kohentunut alkuvuodesta, mutta selkeä ero perustasossa Southamptonin hyväksi perustelee noin kerran kahdesta toteutuvan vierassuosikkiaseman.

Source Link is.fi