Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_708357b7fe498a15c2d98ac1ace3cdc4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valerie Loureda, 23, esitti provosoineen tanssin – näpäytti samalla nasevan kuitin arvostelijoilleen – Uutisalue

Valerie Loureda, 23, esitti provosoineen tanssin – näpäytti samalla nasevan kuitin arvostelijoilleen

Vapaaottelija Valerie Loureda voitti Taylor Turnerin, 38, jaetuin tuomariäänin Bellator-promootion ottelussa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Loureda, 23, voitti ottelun hajaäänituomiolla kotikaupungissaan Miamissa Yhdysvalloissa.

Hän esitti häkissä tanssin sekä ennen että jälkeen tuomariäänten julistuksen. Tansseja on nähty Louredalta aiemminkin. Ottelijan tanssimista on pidetty provosoivana ja epäurheilijamaisena käytöksenä.

Myös tällä kertaa Twitterissä tanssia haukuttiin noloksi ja Louredaa kehotettiin menemään töihin strippiklubille. Moni kommentoijista vaikutti olevan miehiä.

Loureda on voittanut neljä viidestä ammattilaisottelustaan Bellatorin kääpiösarjassa. Hän hävisi edellisen ottelunsa, joten paluu voittojen tielle oli tärkeä.

Häkin ulkopuolella yhdysvaltalainen on tullut tunnetuksi räväkästä, usein vähäpukeisesta sosiaalisen median kuvastostaan, mikä on saanut monet kommentoijat arvostelemaan hänen urheilullisia kykyjään. Aiempi vastustaja Tara Graff kuvaili Louredan Instagram-tiliä ”halvaksi” – ja hävisi tyrmäyksellä.

Loureda vaikuttaa olevan tietoinen maineestaan.

– Olen vain Instagram-malli, Loureda vitsaili ironisesti kameralle voittonsa jälkeen.

MMA Fighting -sivusto pitää Louredaa jopa tulevana Bellatorin tähtenä.

Loureda harjoittelee kivikovan American Top Teamin salilla. Hän kertoi lehdistötilaisuudessa, että on tyytyväinen kehitykseensä vapaaottelijana.

– Olen vasta 23-vuotias. Media on hirveän kova minua kohtaan. Mutta minä tiedän olevani tähti. Olen omistanut koko elämäni kamppailulajeille. On vain ajan kysymys, että kehityn monipuoliseksi vapaaottelijaksi ja jatkan voittamista, Loureda kommentoi.

Source Link is.fi