Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d52ea99f820c91d591e08384fd92ae6a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valioliigan kausi alkoi! Arsenalin erikoisase oli liikaa Crystal Palacelle – Uutisalue

Valioliigan kausi alkoi! Arsenalin erikoisase oli liikaa Crystal Palacelle

Lontoolaisjoukkue Arsenal pääsi ensimmäisenä joukkueena voiton makuun tämän kauden Valioliigassa, kun kausi 2022-23 alkoi perjantai-iltana. Arsenal voitti vieraskentällä Crystal Palacen 2–0.

Valioliigakauden ensimmäisen maalin nikkasi 20. peliminuutilla kulmapotkusta Arsenalin Gabriel Martinelli.

Tilastopalvelu Optan mukaan Arsenal on viime kauden alusta lähtien tehnyt Valioliigassa kolmanneksi eniten maaleja kulmapotkuista.

Arsenalin tähtihankinta brassihyökkääjä Gabriel Jesus pelasi tykkimiesten paidassa 83 minuuttia.

2–0-osuman laukoi 85. minuutilla Bukayo Saka. Hänen luja laukauksensa kimposi maaliin Crystal Palacen toppari Marc Guehin päästä.

Lauantaina kautensa aloittavat muun muassa Fulhamin kohtaava Liverpool ja Evertonia vastaan mittelevä Chelsea. Lauantaina Valioliigassa pelataan kuusi ottelua.

Manchesterin suurseurat United ja City aloittavat kauden sunnuntaina. ManU isännöi Brightonia ja City matkaa West Hamin vieraaksi.