Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7cb969ef8ebd66ac94fd249c9d21a7f6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valioliiga­seuran valmentaja potkittiin pihalle – murska­tappiot ja pomojen arvostelu olivat liikaa – Uutisalue

Valioliiga­seuran valmentaja potkittiin pihalle – murska­tappiot ja pomojen arvostelu olivat liikaa

Englannin Valioliigan nousijaseura Bournemouth antoi potkut päävalmentajalleen Scott Parkerille vain neljän sarjakierroksen jälkeen. Bournemouthin seurajohdon mitta tuli täyteen, kun joukkue kärsi lauantaina vieraskentällä 0–9-rökäletappion Liverpoolille.

Parkerin puolustukseksi on todettava, että nousijaryhmän sarjaohjelma on ollut todella haastava. Ennen Liverpool-nöyryytystä joukkue taipui Arsenalille 0–3 ja Manchester Citylle 0–4.

Täysi katastrofi Bournemouthin alkukausi ei ole ollut, sillä avauskierroksella joukkue kukisti Aston Villan 2–0.

Parker, 41, osoitti alkukaudella tyytymättömyytensä Bournemouthin seurajohtoa kohtaan, sillä nousijajoukkueen pelaajahankinnat jäivät vähäisiksi.

Hän kommentoi Liverpool-tappiotakin varsin tylysti.

– Ei yllätä minua. Tämä on se tilanne, jossa olemme. Pelaajat tarvitsevat apua. Ottelu osoittautui liian isoksi haasteeksi. Tasoerot olivat aivan liian suuret, Parker sanoi BBC:n mukaan lauantaina.

Entinen valioliigapelaaja Micah Richard kommentoi potkuja BBC:lle näin:

– Hän (Parker) teki kovasti töitä, mutta välillä hänestä tulee kovin tunteellinen. Mikä haastattelu. Hän oli hieman liian rehellinen, Richards sanoi haastattelusta.

Parker valmensi Bournemouthin Mestaruussarjasta Valioliigaan täksi kaudeksi. Hänen edellinen seurapestinsä oli Fulhamissa.

Bournemouthin väliaikaisena päävalmentajana toimii Gary O'Neil. Joukkue kohtaa keskiviikkona Wolverhamptonin kotikentällään.

Yksi suosikeista Parkerin pestiin on Burnleyssä pitkään vahvaa työtä tehnyt Sean Dyche.

Source Link is.fi