Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_19ed44dcd2ff788b31a4d0583d3f08db, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valtatielle levisi rahalasti Kaliforniassa – taivaalta sataneet setelit saivat aikaan kaaoksen – Uutisalue

Valtatielle levisi rahalasti Kaliforniassa – taivaalta sataneet setelit saivat aikaan kaaoksen

San Diegon piirikunnan alueella valtatie viidellä Kaliforniassa autoilleet kokivat taannoin jotain sellaista, josta jokainen unelmoi: taivaalta satoi rahaa. Iltapäivällä kello viiden jälkeen perjantaina ilma oli äkkiä sakeana seteleitä.

Rahasade oli peräisin käteistä kuljettaneesta panssariautosta. Tuntemattomasta syystä toinen sen takaovista aukesi, minkä jälkeen tielle levisi rahasäkkejä ja rahaa oli kohta kaikkialla, kertoi yleisradioyhtiö BBC lauantaina.

Asiasta kertoi myös San Diego Union-Tribune:

Valuuttaa kahmimaan rynnänneet autoilijat saivat aikaan liikennekaaoksen. Lisäksi maksukyvyn parantuminen oli – ainakin rehellisille rahan kahmijoille – tilapäistä, sillä poliisi vaati, että rahat on palautettava.

–  Jos kuorma-autosta tippuisi kasa televisioita, niin ei niitäkään saisi noin vain ottaa, perusteli Kalifornian maantiepoliisin edustaja Jim Bettencourt paikallisen lehden haastattelussa.

Poliisin mukaan ihmiset ovat jo palauttaneet jonkin verran kahmimiaan rahoja.

Source Link is.fi