Banner Before Header

Valtteri Bottakselta toiveikas kommentti – tärähtääkö todellinen mahtitulos?

Valtteri Bottas otti lauantaina kaksi MM-pistettä, kun hän oli Imolan F1-sprintissä seitsemäs.

Bottas menetti startissa asemia ja putosi 10. sijalle.

– Lähtö oli taas vähän huono. Ne ovat tänä vuonna olleet vaikeita. Auto lähti sutimaan viivalta, mutta sen jälkeen vauhti oli hyvää ja pystyin ohittaman muutaman auton, Bottas sanoi Viaplayn lähetyksessä.

– Se antaa hyvää fiilistä huomiselle. Tunsin, että meillä on vahva kisa-auto täällä. Pystymme varmasti taistelemaan McLareneiden kanssa.

Lue lisää: Valtteri Bottas taisteli upeat pisteet! Max Verstappen voittoon F1-sprintissä, Charles Leclercin MM-johto kasvaa

McLarenin Lando Norris oli sprintissä viides ja Daniel Ricciardo kuudes.

– Tämä päivä antaa paljon uskoa. Pystymme oikeasti taistelemaan normaalikisassa 5. sijasta. Mielestäni vauhtimme oli sprintin loppua kohden nopeampaa kuin Norrisilla ja Ricciardolla. Jos saamme taktiikan kuntoon ja lähdön onnistumaan, voimme taistella pari sijaa paremmasta tuloksesta.

Kärkinelikon paikat menivät lauantaina Red Bullille ja Ferrarille – talleille, jotka ovat alkukaudesta olleet ylitse muiden.

Niiden vauhtiin Bottaksella ei varmasti sunnuntainakaan ole asiaa, mutta jos kahdelle neljästä kärkiautosta sattuisi jotain, suomalainen voi ajaa jopa palkintopallille.

Source Link is.fi