Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d4fae891c676a99540ce62b530b1c644, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Venäjä avaa joukko­lainamarkkinansa ”ei-vihamielisille” sijoittajille – Uutisalue

Venäjä avaa joukko­lainamarkkinansa ”ei-vihamielisille” sijoittajille

Venäjä on avannut joukkolainamarkkinansa niille sijoittajille, jotka se katsoo ystävällismielisiksi, Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo. Tämä sulkee ulos Euroopan unionin jäsenmaat, Kanadan ja Japanin, jotka ennen Venäjän hyökkäyssotaa vastasivat 90 prosentista mahan tehdyistä ulkomaisista sijoituksista.

Venäjä sulki markkinansa helmikuussa pääomapaon estämiseksi, kun se oli aloittanut laajamittaisen hyökkäyksensä Ukrainaan. Maaliskuussa se alkoi vähitellen sallia kaupankäynnin omilla valtionlainoillaan.

Moskovan pörssi sanoo maanantaisessa tiedotteessaan, että joukkolainamarkkinat ovat nyt auki ”ei-vihamielisten” maiden sijoittajille ja niille ulkomaisille tahoille, joiden lopullinen edunsaaja on venäläinen.

Tällaisia maita ovat todennäköisesti esimerkiksi Kiina ja Turkki, jotka eivät ole asettaneet pakotteita Venäjää vastaan.

Source Link is.fi