Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fd77bbb1755aafa349f6b6a012faeaf4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Venäjän kohutoimittaja naljaili tylysti Jelena Välbelle – ”Hiihtäjille suklaamitalit!” – Uutisalue

Venäjän kohutoimittaja naljaili tylysti Jelena Välbelle – ”Hiihtäjille suklaamitalit!”

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe sanoi, että maan hiihtoliitto ei maksa palkkioita venäläishiihtäjille Venäjän Cupin osakilpailuista.

Uutinen herätti voimakkaita reaktiota suosikkikommentaattori Dmitri Gubernijevissa. Gubernijev nauroi maajoukkueen entiselle päävalmentajalle Välbelle pitkin sosiaalisen median alustoja ja ehdotti ratkaisuksi toisenlaisia mitaleja, kertoo venäläissivusto Championat.

– Venäjän hiihtoliitto, antakaa hiihtäjille suklaamitalit! Aleksander Bolshunov, Natalia Neprjajeva ja muutamat muut hiihtäjät saavat sentään ilmaiset ruuat. Hiihto toimii nykyään ruokapalkalla, herätys, Venäjän hiihtoliitto! kommentaattori veisteli.

Venäläisessä ampumahiihdossa painitaan saman ongelman kanssa.

Gubernijev vetosi yrityksiä tekemään yhteistyötä urheilijoiden kanssa.

– Hyvät sponsorit, auttakaa hiihtäjiämme, kun kerta liitto ja sen johto eivät siihen kykene. Hiihtäjät tarvitsevat palkintorahoja, kun kansainvälisiin kilpailuihin ei ole pääsyä.

Hiihtäjät saavat kyllä palkkioita kilpailuista, mutta eivät Venäjän hiihtoliiton lompakosta.

Source Link is.fi