Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6682647f78a82fa3c3e85951d508e27f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Venäjän maajoukkue löysi itselleen vastukseksi todellisen lilliputin – köpelösti kävi: ”Pelkkä painajainen!” – Uutisalue

Venäjän maajoukkue löysi itselleen vastukseksi todellisen lilliputin – köpelösti kävi: ”Pelkkä painajainen!”

Venäjän futismaajoukkueen otteet herättivät suuttumusta.

Venäjän miesten jalkapallomaajoukkue kohtasi maanantaina ystävyysottelussa Kenian. Turkissa pelattu ottelu päättyi tasalukemiin 2–2.

Tulosta ei katsottu Venäjällä hyvällä.

Sports-Expressin kolumnisti Igor Rabiner kritisoi maajoukkueen pelaajia tylyyn sävyyn. Hän huomioi, että Kenian maajoukkueen kokoonpanosta löytyy pelaajia, jotka pelaavat muun muassa Kiinan, Japanin ja Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja joka on hävinnyt tänä vuonna muun muassa Etelä-Sudanille ja Pakistanille.

Kenia löytyy Fifan rankingin sijalta 109.

– Ollaanpa rehellisiä, olitteko iloisia, kun Obljakov tasoitti 89 minuutilla Keniaa vastaan, kun sitä ennen ei ollut edes oikein kunnon maalipaikkoja? Rabiner kyseli.

– Pelkkä painajainen! Juhlimme tasapeliä Kenian kanssa. Tänään pelasimme yksinkertaisesti rumasti. Ei ole sanoja, tänään Venäjä oli onnekas, Kenia olisi voinut voittaa, entinen maajoukkuepelaaja Aleksandr Mostovoi sanoi Championatin mukaan.

Venäjän maajoukkueet ovat olleet suljettuna kansainvälisistä jalkapalloturnauksista siitä asti, kun maa aloitti Ukrainassa hyökkäyssodan helmikuussa 2022. Syyskuun lopulla Uefa kertoi aikovansa päästää Venäjän poikien ja tyttöjen maajoukkueet mukaan karsimaan ensi kesänä pelattaviin EM-turnauksiin, mutta päätös peruttiin nopeasti.

Tälle syksylle maan miesten maajoukkue on saanut järjestettyä kolme maaottelua siihen suopeasti suhtautuvien maiden kanssa.

Syyskuussa Venäjä pelasi tasapelin Qatarin kanssa ja voitti viime viikolla Kamerunin. Kenia-ottelun surkeuden jälkeen turhautuminen nykytilanteeseen purskahti Venäjän mediassa pintaan.

– Lopun tasoitus oli nätti, mutta kuinka on mahdollista, ettei samanlaisia hyökkäyksiä ollut toistakymmentä? Miksi pelaajiemme esitykset olivat täyttä potaskaa sitä ennen? Johtopäätös on, että Venäjä osaa pelata vain kelvollisia vastustajia vastaan. Ja valitettavasti niitä on vähän tarjolla, Rabiner kirjoitti Sport-Expressissä ja penäsi maansa liittoa neuvottelemaan Venäjälle jatkossa parempia vastuksia.

Lue lisää: Uefa perääntyi kohupäätöksestään

Source Link is.fi