Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_11e9c0dcad02cde94b0fb711881273d8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Video: Hermine-myrsky liiskasi BMW:n kuin hyttysen Kanariansaarilla – Uutisalue

Video: Hermine-myrsky liiskasi BMW:n kuin hyttysen Kanariansaarilla

Kanariansaarilla riehuneen Hermine-myrskyn kourissa muun muassa autot ja talot ovat saaneet paikka paikoin pahastikin siipeensä.

Gran Canarian saarella, Puerto Ricon kunnassa, jättiläinen lohkare murskasi henkilöauton. Voimakas sade aiheutti kivivyöryn, jonka alle jäi paikallisten asukkaiden taloja ja autoja kadulla.

– Olin matkalla töihin ja kivi putosi autoni ja naapurin auton päälle, luonnonilmiötä todistanut Sergio Pena kertoo.

– Naapurin katolle putosi lohkare ja kiviä. Sen jälkeen poliisi tuli paikalle. Pysäköiminen talon eteen on nyt kielletty, Pena jatkaa.

Lue lisää: Kanariansaarille annettu punainen säävaroitus – yli 140 lentoa peruttu

Espanjalaisen lentoasemaoperaattori Aenan mukaan Kanariansaarilla peruttiin sunnuntaina yli 500 lentoa. Maanantainakin toista sataa lentoa oli jo ehditty perua iltapäivään mennessä surkean sään takia. Valtaosa peruutuksista koski Teneriffan kahdelta kentältä lähteviä tai sille laskeutuvia koneita.

Espanjan ilmatieteen laitoksen AEMET:n mukaan kaatosateiden oli määrä jatkua koko maanantain, mutta vedentulon odotettiin kuitenkin hiljalleen vähenevän. Viranomaisten mukaan kuluvasta syyskuusta on tulossa mittaushistorian sateisin Kanarialla.

Herminen odotettiin iskevän Kanariansaarille trooppisena myrskynä, mutta Yhdysvaltain kansallinen hurrikaanikeskus alensi sen luokitusta sunnuntaina trooppiseksi matalapaineeksi.

Source Link is.fi