Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e4a6ce9f53a0b88fd8611b858747ba95, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Video: Huuhkajien tuntematon sankari Oliver Antman ihastutti jo 8-vuotiaana Ylen haastat­telussa – tiukka vastaus toimittajan kysymykseen – Uutisalue

Video: Huuhkajien tuntematon sankari Oliver Antman ihastutti jo 8-vuotiaana Ylen haastat­telussa – tiukka vastaus toimittajan kysymykseen

Huuhkajat kaatoi karmeassa syyskelissä Montenegron komeasti 2–0 myöhään maanantai-iltana Kansojen liigan ottelussa ja varmisti voitolla B-liigan lohkon kakkospaikan.

Suomen ykköstähti Montenegroa vastaan oli 21-vuotias debytantti Oliver Antman, joka sijoitti tarkasti Suomen avausmaalin ja pohjusti Benjamin Källmanin 2–0-osuman.

Yle Urheilu julkaisi Instagram-tilillään pätkän vanhasta Urheiluruudun insertistä, jossa Antmania haastateltiin tämän ollessa vain 8-vuotias. Antmanin lisäksi videolla äänessä oli myös hänen juniorivuosien valmentajansa, Pertti Kemppinen.

Nuorukainen harjoitteli Ylen jutun mukaan jopa 30 tuntia viikossa. Antmanilta kysyttiin, eikö tätä koskaan kyllästytä mennä kentälle.

– Ei. Aina mä meen, kirkassilmäinen Antman sanoi ytimekkäästi.

Antman kertoi, että hänen lempijoukkueensa on FC Barcelona ja suosikkipelaajakseen hän nimesi Lionel Messin.

Maajoukkuedebyytti 21-vuotiaana ja päävalmentaja Markku Kanervan yhteydenotto olivat nyt iloinen yllätys suomalaistaiturille.

– En yleensä vastaa tuntemattomiin numeroihin, mutta lauantai oli vapaapäivä, ja päätin vastata. Siellä olikin ”Rive”. En muista hirveästi keskustelusta, olin niin innoissani, että pääsen mukaan, Yle kertoo Antmanin sanoneen.

Huuhkajien maaliero oli B-liigan joukkueista paras, mutta Huuhkajat jäi kolmen pisteen päähän ykköspaikan valloittaneesta Bosniasta.

Source Link is.fi