Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dd78a45b465da773694559ece0ac8cf6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Video: Täysi rähinä päällä Helsingissä – HIFK:n 40-vuotias tähtivahti poltti päreensä ja jyräsi vastustajan kentän ulkopuolella – Uutisalue

Video: Täysi rähinä päällä Helsingissä – HIFK:n 40-vuotias tähtivahti poltti päreensä ja jyräsi vastustajan kentän ulkopuolella

Helsingin IFK:n tähtimaalivahti Beto ajettiin suoralla punaisella ulos Veikkausliigan ottelusta Ilvestä vastaan Helsingissä maanantaina. Ulosajoon johtanut tilanne tapahtui ottelun lisäajalla, kun IFK jahtasi Ilveksen 1–0 vierasjohtoa.

Tilanne käynnistyi, kun Ilveksen purkupallo leijaili sivurajasta ulos. Tamperelaisten jo pelistä pois vaihtama puolustaja Kalle Katz vangitsi pallon syliinsä ja pyrki pelaamaan aikaa. IFK:n Beto ja Sergei Eremenko ryntäsivät tilanteeseen ottaakseen pallon ja taklasivat rytäkässä Katzin kumoon kuin NFL:ssä konsanaan.

Tuomari Petri Viljanen näytti välittömästi suoraa punaista maalivahdille, muttei edes varoittanut Eremenkoa. Katz sai tilanteessa keltaisen kortin.

Joukkueensa kapteeni Beto antoi paitansa toppari Daan Klinkenbergille, joka meni maaliin. Portugalilainen meni jo pukukoppiin, mutta tv-kuvien perusteella ei saanut pukukopin ovea auki, vaan palasi kentän laidalle riehumaan ja huutelemaan tuomareille.

Samalla tilannetta kuvannut kameramieskin sai jonkun käden linssiinsä ja kamera alkoi pyöriä kuin tivolissa.

Katz oli otettu pelistä vaihtoon 40. minuutilla loukkaantumisen vuoksi.

Tunteet olivat kuumana jo ennen ulosajoa. Jani Bäckman ja Doni Arifi olivat napit vastakkain ja saivat keltaiset kortit lisäajan alussa.

Ilves voitti ottelun 1–0 Tucon alkuhetkillä tekemällä maalilla.

Ruudun haastattelussa Arifi ei halunnut kommentoida pelin lopun ”epäoleellisia juttuja” vaan oli tyytyväinen ”kolmesta pisteestä, joita me haettiin”.

– Täysin oikeutettu punainen kortti Betolle. Siinä näkyi turhautuminen HIFK:n tähän peliin, mutta varmaan myös koko kauteen ja seuran tilanteeseen. Joskus vaan leimahtaa, Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio sanoi Ilveksen otteluraportissa.

Beto on IFK:n nimekkäin pelaaja, joka on pelannut Portugalin ja Espanjan huippuseuroissa, Portugalin maajoukkueessa ja voittanut neljä kertaa Euroopan liigan.

HIFK on Veikkausliigan viimeisenä. Joukkueen toimintaa varjostavat raskaat taloushuolet. Ilves nousi voitollaan sarjan viidenneksi.

Näet kohutilanteen alla olevalta videolta ajasta 6.55.

Source Link is.fi