Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d716a5a24f02ccc25faa63aee8646abc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Video umpihumalaisesta Sergio Perezistä levisi – julkaisi nyt uhmakkaan viestin – Uutisalue

Video umpihumalaisesta Sergio Perezistä levisi – julkaisi nyt uhmakkaan viestin

Red Bullin Sergio Perez otti ilon irti Monacon GP:n voitostaan. Alkuviikosta sosiaalisessa mediassa levisi video, jolla meksikolaiskuljettaja esiintyi todella juopuneen oloisena.

Video oli kuvattu huvijahdin kannelta. Lyhyen pätkän alussa kuvataan Pereziä, jonka olemus on rähjäinen, suorastaan loppuun ajettu. Hän ei meinaa pysyä pystyssä omin voimin.

Hector Gomez -nimisen Twitter-käyttäjän jakamaa videota on katsottu viikon aikana yli 200 000 kertaa. Myös moni F1-sisältöihin keskittyvä käyttäjä on jakanut videon.

Perez, 32, lopetti radiohiljaisuuden ja kommentoi hupia ja pahennusta herättänyttä videota perjantaina. Hän julkaisi Instagramin tarinoissa pitkän espanjankielisen tekstin, joka on sävyltään sekä pahoitteleva että uhmakas.

Meksikolainen kertoi ottavansa täyden vastuun tekemisistään. Hän myönsi olleensa hyvin päihtynyt.

– Läheiseni tietävät arvoni ja sen, millainen ihminen olen. Heille, jotka kysyvät minulta vaimostani: olemme läheisempiä kuin koskaan. Toivon kaikkea hyvää heille, jotka haluavat satuttaa meitä, hän kirjoitti Instagramissa GP Blogin mukaan.

Perezin vaimo Carola Martinez synnytti huhtikuussa pariskunnan kolmannen lapsen. Martinez ja Perez avioituivat vuonna 2018.

– Kiitän teitä rakkaudestanne ja haluan pahoitella kaikilta heiltä, jotka rakastavat minua, koska video ei edusta sitä, mitä pohjimmiltani olen, Perez päätti tekstinsä.

Lue lisää: Red Bullin F1-pomolta tiukka linjaus – Max Verstappenin asema uhattuna

Perez on MM-sarjassa kolmantena vain 15 pistettä kärkimies Max Verstappenia perässä.

F1-kausi jatkuu viikon kuluttua Azerbaidzhanissa.

Source Link is.fi