Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1909dc71a594adc7d9f5c98aa6f3ebeb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Videot leviävät – 16-vuotias huippulupaus livahti strippi­klubille – Uutisalue

Videot leviävät – 16-vuotias huippulupaus livahti strippi­klubille

Kendry Paezin toiminta suututtaa.

Jalkapallon 16-vuotias suurlahjakkuus Kendry Paez kohautti futismaailmaa, kun kuvat hänen vierailustaan aikuisille suunnattuun illanviettopaikkaan levisivät sosiaaliseen mediaan.

Ecuadorin maajoukkueessakin jo kuusi kertaa esiintynyt teini meni newyorkilaiseen yökerhoon joukkuekavereidensa kanssa. Porukka lähti juhlimaan sen jälkeen kun Ecuador löi Guatemalan maaottelussa 2–0.

Goal-sivuston mukaan strippiklubilla olivat maajoukkueporukasta Paez, Moises Caicedo, Robert Arboleda, Piero Hincapie, Gonzalo Plata, Jeremy Sarmiento, Jose Cifuentes ja William Pacho.

Paez on Chelsean sopimuspelaaja. Hän siirtyi seuraan peräti 17 miljoonan punnan (19,8 miljoonaa euroa) siirtosummalla kesällä 2023 solmitussa siirrossa. Paez pelaa yhä seurassaan Independiente del Vallessa 18-vuotissyntymäpäiväänsä saakka.

Nuori keskikenttäpelaaja kuuluu Etelä-Amerikan kuumimpiin futislupauksiin. Paez debytoi viime vuonna A-maajoukkueessa.

Nyt maaotteluille saattaa tulla stoppi. 16-vuotiaan vierailu yökerhossa ei ole täysin lainmukaista toimintaa. Alle 21-vuotiailla ei ole Yhdysvalloissa asiaa yökerhoon.

Sosiaaliseen mediaan levinneellä videolla nähdään vähäpukeisia tanssijoita. Joukosta erityisesti Arboledaa kritisoidaan, sillä hän näkyy videolla heittämässä rahaa vähäpukeisen tanssijan päälle.

Ecuadorin jalkapalloliiton mukaan moinen touhu on vastoin sen arvoja ja periaatteita. Pelaajia varoitettiin siitä, ettei heitä välttämättä jatkossa kutsuta maaotteluihin mukaan.

Arboleda ei varsinaisesti sulattanut maansa futisjohdon kritiikkiä vaan vastasi sosiaalisessa mediassa tylysti.

– Jatkossa käytän vakaa-aikani Raamatun lukemiseen, koska kukaan ei saa koskaan pitää hauskaa, lupaan sen, Arboleda kuittasi Daily Mailin mukaan.

Plata ja Arboleda ovat aikaisemminkin saaneet maajoukkuepannan. Se napsahti vuonna 2017, kun kaksikko jäi kolmen muun pelaajan kanssa kiinni bilettämisestä iltana ennen tärkeää ottelua Argentiinaa vastaan.

Ecuador pelasi Yhdysvalloissa kaksi A-maaottelua. Se voitti Guatemalan viime perjantaina 2–0 ja hävisi sunnuntaina Italialle 0–2.

Source Link is.fi