Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6cd810642c26b07df30269b4bfd0cb29, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vielä paossa ollut Kanadan joukko­puukotuksista epäilty on pidätetty – Uutisalue

Vielä paossa ollut Kanadan joukko­puukotuksista epäilty on pidätetty

Kanadan poliisi kertoo pidättäneensä vielä paossa olleen viikonloppuna tapahtuneen joukkopuukotuksen epäillyn tekijän, uutistoimisto Reuters raportoi. Kahdesta epäillystä toinen löydettiin maanantaina kuolleena.

30-vuotias mies pidätettiin keskiviikkona neljä päivää kestäneiden laajojen etsintöjen jälkeen. Pidätys tapahtui pian sen jälkeen, kun Kanadan liittovaltion poliisi RCMP antoi hätähälytyksen varastettua lava-autoa ajavasta nimeämättömästä henkilöstä, jonka uskottiin olevan aseistettu veitsellä.

– Tähän tutkimukseen liittyvää riskiä yleiselle turvallisuudelle ei ole enää olemassa, RCMP kertoi Reutersin mukaan.

Viranomaisten mukaan nyt pidätetty mies ja kuolleena löytynyt toinen epäilty ovat veljeksiä. Poliisi on kertonut tutkivansa, tappoiko pidätetty sisarus kuolleena löydetyn veljensä.

Sunnuntaina kahdessa syrjäisessä yhteisössä Saskatchewanissa tehdyissä puukotuksissa kuoli yhteensä kymmenen ihmistä. Lisäksi 18 loukkaantui. Kyse on yhdestä Kanadan lähihistorian tappavimmista hyökkäyksistä.

Puukotukset tapahtuivat yhteensä 13 paikassa James Smith Cree Nationissa ja Weldonissa.

Viranomaiset uskovat, että osa uhreista oli epäiltyjen valitsemia ja osaan hyökkäys kohdistui sattumanvaraisesti. Viranomaiset eivät ole kertoneet iskujen motiivia.

Source Link is.fi