Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_69f05f5b1db3eba2c03bcd64b13b5e31, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Viimeiseksi MM-finaalissa jäänyt Matti Mattsson pettyi sijoitukseensa, mutta löysi hopeareunuksen – ”Finaalipaikka on finaalipaikka” – Uutisalue

Matti Mattsson oli miesten 200 metrin rintauinnin loppukilpailun kahdeksas Unkarin Budapestissä pidettävissä uinnin pitkän radan MM-kisoissa. Mattssonin aika 2.09,65 on hänen kauden toiseksi paras.

Mattsson voitti viime vuonna olympiapronssia Suomen ennätysajalla 2.07,13. Vuoden 2013 Barcelonan MM-kisoissa porilaisuimari ylsi pronssille.

Kilpailun voittoon ui Australian ME-mies Zac Stubblety-Cook ajalla 27,07. Japanin Yu Hagamura ja Ruotsin Erik Persson jakoivat kakkosijan ajalla 2.08,38.

Matti Mattsson oli pettynyt aikaansa.

– Aika heikko se oli. Ei vain jotenkin lähtenyt. Sellaista se välillä on, Mattsson kommentoi Yle Urheilulle kisan jälkeen.

Mattssonin mukaan hän odotti 2.08-alkuista aikaa.

– Tämä on tämmöistä. Turha jossitella. Finaalipaikka on kuitenkin finaalipaikka. Silti harmittaa.

Päivitetty 20.49: Lisätty Mattssonin kommentteja.

Matti Mattsson rintauinnin MM-finaaliin – murjaisi vitsin haastattelussa: ”Täytyy hiukan säästellä”

Vuoden urheilija Matti Mattsson kohdisti vaikeassa tilanteessa sanansa lapsille ja nuorille – näkee myös edessään uransa huipentuman

Uintitähtien terveys oireilee ja kalenteri pullistelee – asiantuntija kritisoi rajusti arvokisasumaa: ”Ei urheilullista perustetta”