Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_996afcbf18ed54de12b7f985283d8a3e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vimpeli uitti taas vastustajaansa Savonjoessa – jyräsi finaaleihin – Uutisalue

Vimpeli uitti taas vastustajaansa Savonjoessa – jyräsi finaaleihin

Vimpeli

Vimpeli suorastaan murskasi Joensuun kolmannessa ottelussa 5–4, 8–1 kuin uittaen vastustajaa siinä kuuluisassa Savonjoessa kerta toisensa jälkeen.

Vimpeli selvisi finaaleihin suoraan kolmella voitolla. Viimeksi ryhmä on ollut loppuottelusarjassa vuonna 2017, jolloin se voitti kultaa.

– Se on tavoite myös tänä vuonna. Poika tuodaan uimaan Savonjokeen, vakuutti Vimpelin kärki Mikko Vihriälä.

Savonjoki on noussut tänä kesänä Suomen tunnetuimmaksi joeksi kahden hurjan syöksyn ansiosta.

Lue lisää: Video: Vimpelin Saarikentällä pelottava tilanne – ”Onneksi ei ollut kiveä”

Ensin Tahkon ja sitten Joensuun pelaaja syöksyi jokeen hurjannäköisesti. Nyt kakkospuolen penkkaa oli siistitty kivistä, eikä vaarallisia syöksyjä enää nähty.

– Penkkaa vastaan pitää pelata järjellä. Ei sinne voi rynnätä suin päin, kopparina pelaava Vihriälä muistutti.

Perjantaina Veto uitti joensuulaisia joessa niin, että joukkueelta loppuivat kuivat vaihtopiikkarit. Sateen ansiosta joen vedenpinta oli noussut niin paljon, että siellä kastui koko mies.

Vihriälä on noussut tällä kaudella Vedon kovan joukkueen ykköskärjeksi, se kertoo kaiken miehen taidoista.

Vasta 21-vuotias Vihriälä varmisti perjantain voitolla myös ensimmäisen SM-mitalinsa. Se on vähintään hopeinen, mutta se ei nuorukaiselle kelpaa.

– Kun kulta on saatavilla, niin se myös otetaan, hän julisti.

– Meille on etua siitä, että Manse ja Hyvinkää tahkoavat ainakin neljä ottelua. Siinä jää pakostakin palautuminen vähemmälle.

Mansen runko on konkarivoittoinen, viime vuoden mestari oli vaikeuksissa Hyvinkäätä vastaan vieraskentällä ja voitot ovat tasan 1-1. Kolmas kohtaaminen pelataan lauantaina.

Vimpeli pääsee sen sijaan valmistautumaan finaaliin rauhassa ja se voi seurata tulevan vastustajansa otteita televisiosta.

– Peli kulkee nyt siihen malliin, että ei tässä suurempia muutoksia tarvitse tehdä. Sen kuin annetaan vaan mennä, Vihriälä tuumasi.

Vimpelin superjokerit olivat kolmannessakin ottelussa rautaa. Janne Mäkelä ja lyöjäkuningas Jukka-Pekka Vainionpää tykittivät kumpikin viisi juoksua. Vihriälä toi kolme juoksua.

Ensimmäinen finaali pelataan viikon kuluttua lauantaina Vimpelissä.

Source Link is.fi