Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d0fbee8e84f0777260f997178ef06359, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Wall Street jälleen laskussa, Dow ja S&P 500 sulkeutuivat alimmillaan tänä vuonna – Uutisalue

Wall Street jälleen laskussa, Dow ja S&P 500 sulkeutuivat alimmillaan tänä vuonna

Yhdysvalloissa New Yorkin pörssi sulkeutui maanantaina jälleen pakkasen puolella. Sekä teollisuusindeksi Dow Jones että laaja-alainen S&P 500 sulkeutuivat alimmilla tasoillaan tänä vuonna.

Talousuutistoimisto Bloombergin mukaan S&P 500 on päätynyt jopa alimmilleen sitten vuoden 2020 joulukuun.

Dow Jones oli pörssipäivän päätteeksi 1,1 prosentin laskussa ja S&P  500 luisui prosentin. Teknologiapainotteinen Nasdaq vuorostaan laski 0,6 prosenttia.

Useat keskuspankit ovat viime aikoina jälleen nostaneet inflaation hillitsemiseksi ohjauskorkojaan, ja pelot taantumasta ovat painaneet arvopaperimarkkinoita.

Yhdysvaltojen lisäksi yleinen tunnelma on näkynyt muun muassa Britanniassa, jossa punnan arvo dollaria vasten putosi maanantaina historiallisen alhaiselle tasolle.

Japanin Tokiossa uuteen pörssipäivään on herätty nousussa jyrkkien laskujen jälkeen. Nikkei oli paikallista aikaa tiistaina aamulla 0,54 prosentin nousussa, laaja-alaisempi Topix puolestaan oli hivuttautunut ylöspäin 0,4 prosentin verran.

Japanilaisyrityksistä esimerkiksi Toyotan osakkeen arvo oli 1,48 prosentin ja Hitachin 0,54 prosentin nousussa.

Manner-Kiinassa nähtiin aamusella niin ikään hienoista nousua. Shanghai Composite -indeksi oli aamulla 0,17 prosentin ja Shenzen Composite 0,31 prosentin nousussa.

Hongkongissa markkinat heräsivät puolestaan alavireisenä, ja Hang Seng -indeksi oli 0,09 prosentin laskussa.

Source Link is.fi