Wilma Murto avautui jätti­pettymyksestään – kilpakumppani lähetti koskettavan viestin

Wilma Murto jakoi tunnustusta seiväshyppy-yhteisölle.

Yleisurheilun MM-hallikisat päättyivät Wilma Murrolta kovaan pettymykseen, kun hän joutui keskeyttämään kilpailun Glasgow’ssa jalkakivun takia.

Kisan jälkeen Murto jakoi kiitosta ”seiväshyppyperheelle” Instagram-tilillään.

– Jos jotain haluan sanoa eilisestä [lauantaista], seiväshyppy-yhteisö on mukava ja kannustava, ja tämä on vahvasti varovaisesti sanottu. Saamani suuri tuen määrä seiväshyppypaikalla kisan aikana ja sen jälkeen on jotain, josta voi vain unelmoida, Murto kirjoittaa.

Murto antaa erityisesti kiitokset Yhdysvaltojen MM-pronssia voittaneelle Katie Moonille, joka ”käytännössä piti kädestä yritysten aikana”.

Lisäksi Murto jakaa tunnustusta MM-kultaa voittaneelle Britannian Molly Cauderylle, joka BBC:n haastattelussa oli maininnut myös jokaisen, jolla oli ongelmia kisassa.

Lopuksi Murto vielä lähettää sydänterveiset kisassa pahemmin loukkaantuneelle Ranskan Margot Chevrierille.

– Minulla ei selvästikään ollut pahin päivä.

Wilma Murron nilkka kipeytyi Glasgow’ssa. Arkistokuva helmikuulta ystävänpäivän seiväshyppykisasta Turusta. Kuva: Roni Lehti / Lehtikuva

Murto on saanut myös vastakaikua kirjoitukselleen. Moon kirjoitti viestin kommenttikenttään.

– Osoitit onnistuneella kolmannella yritykselläsi [455:stä] kivusta huolimatta, kuinka vahva olet. Teit oikean ratkaisun ja palaat parempana kuin koskaan ulkokaudelle.

Myös Caudery kommentoi sydänemojien kera.

– Niin paljon rakkautta seiväshyppy-yhteisöä kohtaan.

Murto kertoi lauantaina keskeyttämisen syyksi nilkan seudun kipeytymisen. Hän ei osannut kertoa vamman alkuperää tarkemmin.

Murto keskeytti kilpailun samasta syystä myös Ranskan Rouenissa viikko sitten. Rouenin jälkeen jalka tutkittiin ja arvioitiin, ettei Murrolla ole riskiä vakavammasta loukkaantumisesta.

Lauantain alkuverryttelyissä Murtoon ei aluksi koskenut lainkaan.

– Pikkuhiljaa kipu lisääntyi, Murto kertoi keskeytyksen jälkeen

Source Link is.fi