Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_be3dbe4de64da488f546c9a61cc5df0f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Wilma Murto ei pysty kilpailemaan Ruotsi-ottelussa – ”Olen todella harmissani” – Uutisalue

Wilma Murto ei pysty kilpailemaan Ruotsi-ottelussa – ”Olen todella harmissani”

Seiväshypyn tuore Euroopan mestari Wilma Murto ei pysty kilpailemaan yleisurheilun perinteikkäässä Suomi–Ruotsi-maaottelussa lauantaina. Asiasta kertoi yleisurheilun lajiliitto verkkosivuillaan.

Murto kertoo sairastelleensa.

– Olen kamppaillut sitkeän kurkkukivun ja räkätaudin kanssa, joka ei näytä hellittävän. Olen todella harmissani. Olisin halunnut hypätä Ruotsi-ottelussa ja samalla kilpailla uusitulla Olympiastadionilla, mutta nyt se ei ole mahdollista, 24-vuotias urheilija sanoi tiedotteessa.

Murron koronatesti oli negatiivinen. Murto pyrkii osallistumaan Olympiastadionilla lauantaina-iltana pidettävään lyhyeen seremoniaan.

– Olen konsultoinut lääkäriä ja saanut luvan, että jos oma olo sen sallii, haluan olla lyhyen hetken mukana Ruotsi-ottelun lauantai-iltaan rakennetussa seremoniassa, hän sanoi.

Murron tilalla Ruotsi-ottelussa kilpailee Laura Ollikainen.

Murto voitti elokuussa EM-kultaa Münchenissä. Hän teki kisoissa uuden Suomen ennätyksen 485.

Source Link is.fi