Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0f374341db5411239de923999133e719, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Wilma Murto sai ylistystä olympiavoittajalta – nosti esille suomalaisen poikkeuksellisen suorituksen – Uutisalue

Wilma Murto sai ylistystä olympiavoittajalta – nosti esille suomalaisen poikkeuksellisen suorituksen

Seiväshypyssä EM-hopeaa voittanut Kreikan Aikaterini Stefanidi jakoi Twitter-julkaisussaan kehuja Euroopan mestarille Wilma Murrolle.

– Kisan kokonaistaso oli uskomaton. Erityishuuto Wilmalle massiivisesta esityksestä, jossa hän teki kolme kansallista ennätystä, ja Tinalle (pronssimitalisti Sutej toim. huom.), joka hyppäsi käsi kipeänä kauden parhaansa ja haki myöhemmin käteensä tikkejä (Itse en kestä kipua, enkä olisi koskaan pystynyt tuohon!), Stefanidi kirjoitti.

Stefainidi, 32, on voittanut urallaan olympiakultaa Rio de Janeirossa 2016 sekä maailmanmestaruuden Lontoossa 2017. Lisäksi hän on valloittanut kaksi Euroopan mestaruutta (2016 ja 2018).

Hän sijoittui kesällä MM-kisoissa viidenneksi, joten nyt EM-hopeakin tuntui hyvältä.

– Mikä hullu ilta! Tämä tuntui ensimmäiseltä kunnon finaalilta sitten Berliinin (EM-kisojen) 2018. En ole nauttinut kilpailusta näin paljon neljään vuoteen, ja se näkyi. Kiitos aviomiehelleni ja valmentajalleni Mitch Krierille. En ole tehnyt tästä vuodesta hänelle helppoa, Stefani kertoi.

Murto paransi keskiviikon kilpailussa Suomen ennätystä peräti kolmesti. Hän hyppäsi voittotulokseksi 485 kullan jo varmistettuaan. Tulos sivuaa EM-kisojen ennätystä.

Stefanidi ja Sutej hyppäsivät 475. Stefanidille tulos oli koko kauden paras ja Sutej’lle kauden paras ulkoradoilla.

Source Link is.fi