Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_93b41d042cc3618c8b1aa999f6e19203, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yhdeksän kuukautta Suomessa riitti – ruokalähettiyhtiö lopettaa – Uutisalue

Yhdeksän kuukautta Suomessa riitti – ruokalähettiyhtiö lopettaa

Päivittäistavaran toimittaja Kavall lopettaa Suomessa noin yhdeksän kuukautta aloittamisensa jälkeen. Yhtiö käynnisti toimintansa Helsingissä ja Tampereella viime joulukuussa.

– Rahoitusmarkkinoiden viimeaikainen kehitys on pakottanut meidät, kasvavana startup-yrityksenä tekemään vaikeita päätöksiä, Kavall kertoo verkkosivuillaan.

Kavall on nuori yritys, sillä se on aloitti toimintansa Ruotsissa viime vuoden toukokuussa.

Lue lisää: Ruotsalainen Woltin haastaja lupaa ruokaostokset ovelle 10 minuutissa ja työsuhteiset fillarilähetit

Viime joulukuussa Kavallin Suomen-maajohtaja Carl Tilgmann kertoi Taloussanomille, ettei yhtiöllä ole Suomen toiminnoilleen kannattavuustavoitetta.

– Jossain vaiheessa toiminnan pitää tietenkin olla kannattavaa. Tietenkin tämä perustuu volyymiin. Jokaisessa toimintamaassa kaupat ovat samanlaisia ja toiminta on striimattu kustannustehokkaaksi, Tilgmann sanoi.

Nyt yhtiö kertoo tulleensa viikkojen jälkeen siihen tulokseen, että sen on pakko keskeyttää toimintansa Helsingissä ja Tampereella toistaiseksi.

Yhtiö aikoo keskittyä nyt toimintoihinsa Ruotsissa ja Norjassa.

Source Link is.fi