Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a09abd563c092c4e2dea2a534b135a94, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yhdysvaltain länsirannikolla varoitettiin vaarallisesta kuumuudesta – Uutisalue

Yhdysvaltain länsirannikolla varoitettiin vaarallisesta kuumuudesta

Yhdysvalloissa länsirannikon eteläosissa varoitettiin vaarallisesta kuumuudesta keskiviikkona. Maan kansallisen sääpalvelun mukaan kuumuuden odotetaan jatkuvan ainakin ensi viikon maanantaihin asti.

Ennusteen mukaan lämpötila voi nousta 44 asteeseen Los Angelesin esikaupunkialueilla. Korkeita lukemia on luvassa niin Kaliforniaan, Nevadaan kuin Arizonaan.

Myöskään öisin lämpötila ei monin paikoin laske kuin noin 27 asteeseen.

Lämpöaallot eivät ole harvinaisia eteläisessä Kaliforniassa syyskuussakaan. Noin 38 asteen lämpötilat ovat kuitenkin kuumia myös alueella, jossa lähes aina paistaa aurinko.

Viime viikkoina Yhdysvaltojen lounaisosassa on ollut rankkasateita. Joillakin alueilla, kuten kuivuudesta tunnetussa Kuolemanlaaksossa, on ollut tulvia, ja Utahissa Zionin kansallispuistossa yksi ihminen sai surmansa tulvan vuoksi.

Source Link is.fi