Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_21ac2a28d3c6b7922c7e5cf8c9824d79, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yhdysvaltain merijalkaväki: Maahan syöksyneessä helikopterissa olleet sotilaat ovat kuolleet – Uutisalue

Yhdysvaltain merijalkaväki: Maahan syöksyneessä helikopterissa olleet sotilaat ovat kuolleet

Sotilashelikopteri löydettiin keskiviikkona paikallista aikaa Kaliforniassa Pine Valleyn alueelta.

Yhdysvalloissa maahan syöksyneessä sotilashelikopterissa olleiden viiden sotilaan kuolema on varmistunut, kertoi Yhdysvaltain merijalkaväki torstaina.

Merijalkaväen mukaan helikopteri löydettiin keskiviikkona paikallista aikaa Pine Valleyn alueelta Kalifornian eteläosasta. CNN:n mukaan kopteri löytyi metsäiseltä alueelta hieman aamuyhdeksän jälkeen.

Helikopteri lähti ilmaan tukikohdasta läheltä Las Vegasia tiistai-iltana, ja sen oli määrä saapua tukikohtaan San Diegoon, mutta ei ollut saapunut perille aikataulun mukaisesti.

Toistaiseksi ei ole tietoa, mitä kopterille on tapahtunut tai missä kunnossa se on löytynyt.

Kalifornian osavaltion metsä- ja paloturvallisuusviranomaiset saivat tiedon kadonneesta helikopterista keskiviikon vastaisena yönä hieman aamukahden jälkeen. Etsintäoperaatioon osallistui suuri määrä viranomaisia ja vapaaehtoisia.

Yön ja aamun aikana sää alueella oli erittäin huono vesi- ja lumisateen sekä navakan tuulen takia, Yhdysvaltain kansallisen sääpalvelun (NWS) meteorologi Philip Gonsalves kertoi Los Angeles Timesille.

– Keliolosuhteet jatkuvat erittäin huonoina edelleen, Gonsalves sanoi.

Source Link is.fi