Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f3fee97a47a3cf3108b1909ff5d85ca7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yhdysvaltojen presidentti Biden jäi jumiin lumimyrskyn saartamaan koneeseen – Uutisalue

Yhdysvaltojen presidentti Biden jäi jumiin lumimyrskyn saartamaan koneeseen

Yhdysvaltoja maanantaina koetelleet lumimyräkät sekoittivat lomaltapaluuliikennettä sekä pakottivat virastoja esimerkiksi Washingtonissa kiinni.

Jopa presidentti Joe Bidenia kuljettanut Air Force One -lentokone joutui vaikeuksiin laskeuduttuaan Washingtoniin kun sen luo ei saatu lumimassojen vuoksi työnnettyä laskeutumisportaita.

Presidentti joutui odottelemaan puolisen tuntia koneessaan ennen kuin miesvoimin työnnetty rappuauto saatiin koneen luo.

Washingtoniin satoi maanantain aikana peräti 23 senttimetrin paksuinen lumikerros. Siksi Bidenia ei kuskattu lentokentältä limusiinissaan vaan kyytiin tarvittiin kaupunkimaasturi.

Amerikkalaisilla on ollut vaikeuksia palata kotiinsa joulun ja uudenvuodenpyhien lomiltaan kun tuhansia lentovuoroa on jouduttu peruuttamaan huonon sään sekä koronasairastumisten aiheuttaman lentoyhtiöiden henkilökuntapulan vuoksi.

Source Link is.fi