Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_abed4c1e054964f155593d2655d0ddb4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yleisö raivostui Moskovan propagandistille – ”Tule itse Belgorodiin” | Verkkouutiset – Uutisalue

Yleisö raivostui Moskovan propagandistille – ”Tule itse Belgorodiin” | Verkkouutiset

Venäjän Belgorodin alueen asukkaat raivostuivat Moskovan kärkipropagandistina tunnetulle Vladimir Solovjoville, joka vähätteli Ukrainan puolelta tehtyjen iskujen vaikutuksen kohteeksi joutuneiden venäläisten tuntemuksia, kertoo uutissivusto meduza viitaten RTVI-sivustoon.

Solovjov sanoi hiljattain ohjelmassaan, että ”suuri määrä erilaisia olentoja esiintyy sotabloggareina väittäen liittovaltion hallituksen unohtaneen Belgorodin”.

Hän kutsui valituksia pommituksista ”viheliääksi hysteriaksi”. Solovjov totesi Moskovan tuttua propagandaa myötäillen, että ”Ukrainan natsi-media tarttui tähän välittömästi”.

Solovjov Live -ohjelmaa voi seurata muun muassa sosiaalisen median VKontakte-sivustolla. Valtava määrä suivaantuneita Belgorodin alueen asukkaita on jättänyt viime maanantaista lähtien kommentteja ohjelman sivustolle. Kärkipropagandistia ja tv-juontajaa kehotetaan tulemaan itse Belgorodiin tai siirtämään studionsa alueelle.

Pian tämän jälkeen sivuston kommentointi suljettiin. Asukkaat ovat kuitenkin jatkaneet kommentointiaan myös Solovjovin muiden ohjelmien alustoilla.

– Koko Belgorod isännöi sinua mielellään muutaman päivän ajan. Saat tuntea, millaista on rukoilla vain päästäkseen pisteestä A pisteeseen B ja pysyäkseen hengissä, eräässä kommentissa sanotaan.

Ukrainan asevoimat on iskenyt muun muassa öljyvarastoihin Belgorodin alueella. Lisäksi Ukrainan puolella taistelevat venäläiset vapaaehtoisryhmät kertovat tehneensä rajan yli hyökkäyksiä Venäjän Belgorodin ja Kurskin alueille.