Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_209ea883d6e4468dec33e702d3e85478, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
17-vuotias ruotsalainen ammuttiin kuoliaaksi parturi­liikkeessä Kööpenhaminan lähistöllä – kaksi haavoittui – Uutisalue

17-vuotias ruotsalainen ammuttiin kuoliaaksi parturi­liikkeessä Kööpenhaminan lähistöllä – kaksi haavoittui

Perjantaina Rødovren kunnan alueella lähellä Kööpenhaminaa tapahtui ampumistapaus, jossa kuoli yksi henkilö ja kaksi haavoittui. Vainaja on tunnistettu 17-vuotiaaksi Ruotsin kansalaiseksi, kertoo Expressen.

Haavoittuneista toinen oli sairaalahoidossa kriittisessä tilassa, mutta nyt hänen tilansa on vakaa. Kolmas uhri on 15-vuotias poika, joka sai luodin käteensä.

Ampuminen tapahtui parturikampaamoliikkeen tiloissa.

Tekijää ei ole tavoitettu. Tanskan poliisi ei kommentoi, liittyykö ampumistapaus jengirikollisuuteen.

Ampumistapaus on jo toinen lyhyen ajan sisään Kööpenhaminan alueella.

Torstaina Nørrebron kaupunginosassa ammuttiin kadulla. Tunnettu jengirikollinen sai osuman selkäänsä ja kuoli välittömästi. Tunti tapahtuneen jälkeen poliisi pidätti kaksi miestä, joista göteborgilaista, rikostaustan omaavaa miestä syytetään murhasta.

Kööpenhaminan järjestäytyneen rikollisuuden yksikön johtaja Knud Hvass sanoi, että on liian aikaista sanoa, liittyvätkö torstain ja perjantain ampumistapaukset toisiinsa.

Source Link is.fi