Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9142ee24e80c4e2a7df2159b13f8e249, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
23-vuotias Naomi järkyttyi, kun työsopimusta ei uusittu – ”liian vanha” – Uutisalue

23-vuotias Naomi järkyttyi, kun työsopimusta ei uusittu – ”liian vanha”

Hyvä kausi ei riittänyt, koska seura halusi ”nuorennusleikkauksen”.

Jalkapalloilija Naomi Griffin järkyttyi pahanpäiväisesti, kun hänen seuransa Norjassa näytti hänelle ovea. 23-vuotias Griffin oli juuri tehnyt Kongsvingerille 19 maalia 26 ottelussa Norjan 2. divisioonassa.

Griffin kertoi Daglbladetille, että hän sai lähtöpassit, koska häntä pidettiin liian vanhana joukkueeseen.

Kun hyökkääjä siirtyi seuraan Ullensaker/Kisasta viime kaudeksi, seura kertoi halunneensa kokeneemman vaihtoehdon hyökkäykseen. Maalirikkaan kauden jälkeen mieli muuttui.

– Minulle sanottiin, epäsuorasti, että olen liian vanha. He halusivat panostaa nuoriin, paikallisiin pelaajiin. Enkä ollut nuori tai paikallinen, Griffin kertoi.

Kaksi muuta 23-vuotiasta sai myös lähteä seurasta samasta syystä. Griffin kertoo saaneensa useita tarjouksia muista seuroista lähtöpassiensa jälkeen.

Hän on kuitenkin huolissaan lajin tilanteesta. Kokeneemmat pelaajat – jopa 23-vuotiaat – joutuvat koville.

– Olen saanut paljon viestejä naisilta, jotka ovat kokeneet aivan samaa. He haluaisivat saada asialle näkyvyyttä.

Griffin ei tiedä, aikooko jatkaa pelaamista. Hän tekee kahta eri työtä ja opiskelee samaan aikaan. Jalkapallolla ei tienaa elantoa, ei ainakaan vielä.

Kongsvingerin johto ei halunnut kommentoida yksittäisten pelaajien tapauksia. Seurapomo Patrick Holtet sanoi, että seura halusi panostaa nuoriin.

– Meillä on useita nuoria tyttöjä, jotka ovat nousussa. Meidän on löydettävä heille pelipaikkoja. Naomi on hyvä pelaaja, kyse ei ole siitä. Meidän on priorisoitava. Kongsvingerin on vaikea pitää kiinni pelaajista, naisten futiksessa ei liiku samanlaisia rajoja kuin miesten pelissä. Silloin on vaikeampi pitää kiinni tietyn ikäisistä pelaajista, Holtet sanoi.

Lue lisää: Mestarivalmentaja Jürgen Klopp jättää Liverpoolin

Lue lisää: Kolmea huipputuomaria epäillään vuosia jatkuneesta kiusaamisesta ja syrjinnästä – nyt vastaa Palloliitto

Source Link is.fi