Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_44531163a56f3ddb5c262e24d0cdfa64, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
VR hyvittää lakon ajalle ostetut junaliput | Verkkouutiset – Uutisalue

VR hyvittää lakon ajalle ostetut junaliput | Verkkouutiset

Poliittinen lakko pysäyttää junaliikenteen ensi viikon perjantaina yöjunia lukuun ottamatta.

VR tiedottaa, että kaukoliikenteen kertalipun voi muuttaa halutessaan toiseen ajankohtaan ilman viiden euron muutosmaksua. Muutoksen voi tehdä itse VR Matkalla -sovelluksessa, kirjautuneena vr.fi:ssä tai asiakaspalvelun kautta soittamalla 0100 3232. Lipun muutokset pitää tehdä ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa. VR suosittelee joko sovellusta tai verkkosivua lipun ajankohdan muuttamiseen.

Jos asiakas ei muuta lippunsa ajankohtaa, VR lupaa palauttaa rahat automaattisesti. Palautukseen kuluu noin viikko.

VR hyvittää myös sarjalippujen paikanvaraukset asiakkaille ja pidentää kauko- ja lähiliikenteen kausilippujen sekä sarjalippujen voimassaoloaikaa lakkopäivän verran. Nämä eivät vaadi lippujen käyttäjiltä toimenpiteitä.

Jos junaliput on ostettu paperisena ilman kirjautumista esimerkiksi lippuautomaatista tai R-kioskilta, hyvitystä ei ole mahdollista tehdä automaattisesti. Näissä tapauksissa lipuista voi hakea korvausta VR:n verkkosivuilla.