Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_649c2dff78b786f110152ac74fb42bd9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
25-vuotias olympiavoittaja paljasti syövänsä mitä sattuu – paino pysyy kurissa erikoisesta syystä – Uutisalue

25-vuotias olympiavoittaja paljasti syövänsä mitä sattuu – paino pysyy kurissa erikoisesta syystä

Mäkihypyn olympiavoittaja Ryoyu Kobayashi, 25, on avautunut poikkeavasta tavastaan pudottaa painoa.

Japanilainen Kobayashi kertoi pistelevänsä poskeensa käytännössä kaikkea aina suklaasta ja muista makeisista lähtien, vaikka alhaisesta elopainosta on mäkihypyssä suurta hyötyä.

– Syön mitä haluan. Ei ole periaatteessa mitään aineosaa, jota välttäisin. Pidän syömisestä ja paastoaminen on minulle mahdotonta, Kobayashi sanoi Bildin mukaan mainiten lempiruoikseen japanilaiset perinneruuat kuten ramenin.

Kobayashin kikka kisapainon saavuttamiseksi on yksinkertainen: oleskelu Euroopassa, jossa suurin osa maailmancupin kilpailuista käydään.

– Japanilainen ruoka on mitä herkullisinta, joten painan kotona ollessani pitkälti yli 60 kiloa. Euroopassa on kuitenkin vähemmän ruokia, joista tykkään. Laihdun ja tasapainotan ruokavaliotani siten, 173-senttimetrinen mäkikotka kertoi.

Kansainvälisen hiihtoliiton Fisin säännöissä mäkihyppääjiltä vaaditaan vähintään vähintään painoindeksiä 21.

Kobayashi oli niin sanotusti liekeissä viime talven olympialaisissa Pekingissä. Hän voitti normaalimäen kultaa ja suurmäen hopeaa.

Source Link is.fi