Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_73ef3c9d63bc373a90fbc6a58f8be60f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Koovee sai vastustajan kiitokset farssipelistä – ”Noista lähtökohdista aivan upea taistelu” – Uutisalue

Jääkiekon Mestiksessä pelaava tamperelainen Koovee taisteli lähtökohtiin nähden upeasti lauantaina sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan Imatran Ketterän vieraana.

Ketterä kaatoi Kooveen vain maalein 4–2. Ketterän päävalmentaja Tuomo Ropo kertoi ottelun jälkeen C Moren haastattelussa Kooveen voivan olla ylpeä suorituksestaan.

– Noista lähtökohdista aivan upea taistelu, ja osoitti, millä sydämellä lätkää pelataan, Ropo kehui.

Sairasteluista kärsivä Koovee matkasi Imatralle vain 11 pelaajan voimin. Kenttäpelaajia oli yhdeksän, joten kolmella puolustajalla ja kuudella hyökkääjällä riitti kiireitä.

Illan peliaikakuninkaita olivat Kooveen puolustajat Jami Hänninen ja Jeremi Wehmas, jotka kellottivat 60-minuuttisen ottelun jääajakseen 43 minuuttia ja neljä sekuntia.

Jopa Kooveen vähiten pelannut pelaaja, hyökkääjä Jesse Nuppeli, pelasi enemmän kuin kukaan Ketterän kenttäpelaajista. Nuppelin jääaika oli 22.50, kun Ketterästä kovimpiin minuutteihin yltänyt venäläispuolustaja Jegor Šehovtsov kellotti peliajakseen 22.34.

– Totta kai saa olla ylpeä. Tilanne nyt oli mikä oli, mutta kyllä jätkät löivät itsensä likoon. Alkoi olla aika hiljaista poikaa lopussa tuolla vaihtopenkillä, Kooveen päävalmentaja Miikka Kuusela kertasi C Moren haastattelussa.

Jami Hänninen oli toinen yli 40 minuutin peliajan kerännyt Koovee-pelaaja. Myös Hännisen peliaika oli 43.04. Kuva Kooveen kotipelistä Zemgalea vastaan.

Koovee johti ottelua toisen erän alkupuolella Samu Markkulan ja Adam Wolinin osumien ansiosta.

– Kuitenkin kohtuu lähelläkin oltiin, mutta sitten tuli fysiikan lait ihan pelin loppupuolella vastaan. Nyt pitää jotenkin saada tämä täällä mukana ollut ryhmä palautumaan. Siinä riittää itselle mietintää jatkoa ajatellen, että millä me ensi viikolla painetaan.”

Koovee yritti saada lauantaiaamuna siirrettyä ottelun toiseen ajankohtaan, mutta Ketterä ei suostunut siirtoon seuran Oktoberfest-teemapelin vuoksi.