Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_33abf7d29acf933c9b426c59f8888e97, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
90-luvun hittileffasta tuttu talo tuli vuokralle Airbnb:ssä – legendaarisessa rakennuksessa odottaa uskomaton kokemus – Uutisalue

90-luvun hittileffasta tuttu talo tuli vuokralle Airbnb:ssä – legendaarisessa rakennuksessa odottaa uskomaton kokemus

Yksin kotona on joulun klassikkoelokuva, jossa MacCallisterin kotitalo täyttyy toinen toistaan nokkelimmista ansoista ja jekuista, kun perheen kuopus Kevin jää epähuomiossa yksin kotiin koko jouluksi.

Pian elokuvan tosifanit voivat saada autenttisen Yksin kotona -kokemuksen yöpymällä MacCallisterien legendaarisessa punatiilitalossa, jota vuokrataan majoitusta tarjoavassa Airbnb-palvelussa joulukuun puolivälistä eteenpäin.

Talo sijaitsee Chicagon liepeillä Illinoisin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Talon vuokraamisesta vastaa Yksin kotona -tähti Devin Ratray, 44, joka esitti 90-luvun klassikossa Macaulay Culkinin, 41, esittämän Kevinin pahansuopaa isoveljeä Buzzia.

Kevin-poika oli joutua konnien kynsiin.

Mistään tavallisesta majoituspalvelusta ei suinkaan ole kyse, vaan leffatalossa yöpyminen tarkoittaa kokonaisvaltaista Yksin kotona -kokemusta joulukoristeineen, ansoineen ja mikroruokineen.

Halutessaan vieras voi jopa kääriytyä vihreään aamutakkiin, joka elokuvassa nähtiin nuoren Kevinin yllä. Myös Buzzin lemmikkihämähäkki kuuluu kokemukseen.

Näissä rappusissa kannattaa varoa askeliaan.

Vuokratalossa jokainen yksityiskohta on mietitty viimeistä pisaraa myöten.

Niin hauskalta kuin talon vuokraaminen kuulostaakin, sen suhteen on myös tiukat ehdot. Talon voi varata vain yhdeksi yöksi kerrallaan ja siellä voi yöpyä maksimissaan kolme henkilöä kerrallaan.

Yksin kotona -talon vuokraamisesta uutisoi The Washington Post. Lisäksi Airbnb kertoi asiasta omalla Instagram-sivullaan, jossa uutinen otettiin riemulla vastaan.

– Suurin lapsuudenhaaveeni on käynyt toteen, joku riemuitsi.

– Omg, paras juttu koskaan!

– Tämä olisi unelmieni täyttymys.

– Hämähäkin olisi kyllä voinut jättää pois.

MacCallisterin perhe unohti yhden jäsenistään jouluksi kotiin.

Source Link is.fi