Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_30340a959d5ac15c224d1531455acb16, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Jättiyllätys! Suomalaisartisti nousi maailmankuulun festivaalin lavalle – seuraajat ylistävät – Uutisalue
Banner Before Header

Jättiyllätys! Suomalaisartisti nousi maailmankuulun festivaalin lavalle – seuraajat ylistävät

Suomalaislaulaja-tanssija Joalin Loukamaa, 22, esiintyi viikonloppuna Coachella-festivaaleilla.

Kaksi viikonloppua kestävä maailmankuulu Coachella järjestetään Coloradon autiomaassa, Coachella Valleyssa. Festivaalissa esiintyvät vuosittain musiikkimaailman tunnetuimmat tähdet sekä uudet tulokkaat. Tänä vuonna festivaalin lavalla nähdään pääesiintyjinä muun muassa huippusuositut laulajat Lana Del Rey ja Doja Cat.

Loukamaa julkaisi maanantaina Instagram-tililleen videon, joissa hän nousee tapahtuman lavalle. Hän esiintyi lavalla dj Tiffany Tysonin keikan aikana.

Videossa Loukamaa puhuu festivaalin yleisölle espanjaksi ja esittää heille uutuuskappaleensa Bikini.

– Eilinen oli unelma! Kiitos paljon, Loukamaa kirjoittaa espanjaksi Instagramissa.

Loukamaan Instagram-seuraajat hehkuttavat laulajan saavutusta. Kehujien joukossa on myös useita julkisuudesta tuttuja nimiä. Muun muassa laulaja Tuuli ja somevaikuttaja Sabina Särkkä ovat kommentoineet Loukamaan julkaisua liekkiemojeilla.

– Siis sä oot niin huikee, ylistää yrittäjä Jutta Larm.

– Boss! somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho kehaisee.

Loukamaa Emma-gaalassa vuonna 2023. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Meksikossa kasvaneen Loukamaan elämä mullistui 15-vuotiaana, kun hänet valittiin esiintymään Now United -yhtyeeseen 14 muun nuoren kanssa. Hän toimi yhtyeessä sekä laulajana että tanssijana. Yhtyeen perusti brittiläinen musiikkimoguli Simon Fuller vuonna 2017.

Lue lisää: Joalin Loukamaa kertoo lopettaneensa maailman­kuulussa Now United -yhtyeessä

Loukamaa jätti huippusuositun yhtyeen viime vuonna.

Suomessa Loukamaa tuli suuren yleisön tietoon hänen osallistuttuaan kaksi kertaa Selviytyjät Suomi -ohjelmaan.

– Nyt ihmiset tulevat kadulla kysymään, olenko ”Jolle”. Aiemmin somessa tuli harvoin kommentteja suomalaisilta, nyt niitä on selvästi enemmän, Loukamaa kertoi IS:lle vuonna 2021.

Loukamaa kuvattuna Selviytyjät Suomi -ohjelmassa vuonna 2022. Kuva: Lars Johnson

Source Link is.fi