Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c7491c24f46fa85c8e2ef3eab27c57c9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Tosi-tv-tähti Vilma Karjalainen paljastaa podcastissa: Uusi parisuhde! – Uutisalue
Banner Before Header

Tosi-tv-tähti Vilma Karjalainen paljastaa podcastissa: Uusi parisuhde!

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen teki yllätyspaljastuksen podcastissa.

TEMPTATION ISLAND SUOMI-ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen, 30, on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin. Hän paljasti asian hänen ja Henna Kalinaisen vetämässä Mamma mia-podcastissa.

Jaksossa Karjalainen kertoi täyttäneensä juuri 30 vuotta ja elävänsä onnellista aikaa. Samalla hän kuvaili olevansa uuden alun edessä.

– Mietin, onko tämä liian aikaista kertoa, koska oikeasti asiat ovat tapahtuneet jotenkin todella yllättäen, en olisi osannut ajatella. Mutta siis joo, olen tavannut jonkun ja olen tällä hetkellä..en voi sanoin kuvailla, miten outoa tämä on, mutta olen parisuhteessa, Karjalainen paljasti jaksossa.

Karjalainen muistetaan Temptation Island Suomi -ohjelmasta, johon hän osallistui kahdesti yhdessä silloisen puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Pari kertoi erostaan helmikuussa. Heillä on kaksi lasta.

– Olemme eronneet Juuson kanssa. Juuso on asunut muualla jo jonkin aikaa. Voitte lopettaa turhat spekuloinnit ja juorut. Jotain traumaattista tapahtui, käsittelen tätä parhaani mukaan, hän kirjoitti helmikuussa Instagramissa.

Lue lisää: Temptation Island Suomesta tutut Vilma ja Juuso erosivat

Juuso Lehmusvyöry ja Vilma Karjalainen erosivat helmikuussa. Kuva: LASSI RINNE

Nyt Karjalainen kertoo podcastissaan, että hän tapasi uuden kumppaninsa täysin yllättäen. Hän oli jo ehtinyt ajatella, että ei osaisi olla enää parisuhteessa.

Treffeille hän kuvailee lähteneensä ”puoliksi vitsillä”, eikä uskonut, että hän löytäisikin sieltä uuden sielunkumppaninsa. Hän ylistääkin uutta kumppaniaan ymmärtäväiseksi ihmiseksi, jonka kanssa hän voi olla myös ”hajalla.”

– Ensimmäinen kerta kun koskin tähän ihmiseen, vähän silittelin, mä tärisin, koska se oli niin pelottavaa. Tämä ihminen on ollut niin ymmärtäväinen asioiden kanssa, kuuntelee ja tukee. En oikeasti tajua miten helvetissä olen löytänyt jotain tällaista, Karjalainen hehkuttaa.

Myös Henna Kalinainen on huomannut muutoksen ystävässään.

– Sä olet aina sellainen iloinen ja aurinkoinen ihminen, mutta nyt sä jotenkin loistat, Kalinainen kehuu.

Karjalainen kertoi uuden kumppaninsa tavanneen jo hänen lapsensa. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Karjalainen paljasti myöhemmin tiistaina Instagram-tilinsä tarinat-osiossa, että hänen uusi kumppaninsa oli ollut hänen luonaan ensimmäistä kertaa pitkän viikonlopun. Uusi kumppani tapasi tuolloin myös ensi kertaa Karjalaisen lapset.

Karjalainen kertoi yökyläilyn sujuneen hyvin. Pari aikoo edetä nyt rauhallisesti.

– Pitää ottaa pikku hiljaa ja rauhakseen, Karjalainen tuumasi Instagramissa.

Source Link is.fi